ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πυροσβέστες έκλεψαν την αποστολή της Αυστραλίας

Απίστευτα… σκηνικά γίνονται στο Ρίο, λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων που θα φιλοξενηθούν στην Βραζιλία.

Την Παρασκευή (29/7) σημειώθηκε πυρκαγιά στο Ολυμπιακό χωριό που φιλοξενούνται οι αθλητές και τα μέλη της αποστολής της Αυστραλίας και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να σβήσει η φωτιά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλα τα μέλη των «καγκουρό» που ήταν στα δωμάτιά τους, να βγουν έξω για περίπου 30 λεπτά, αλλά όταν επέστρεψαν δεν… πίστευαν τι τους είχε συμβεί.

Όπως υποστήριξε ο αρχηγός της αποστολής της Αυστραλίας, λίγη ώρα πριν την επιστροφή των αθλητών στα δωμάτιά τους, είδε τρεις πυροσβέστες να φεύγουν από τον χώρο τρέχοντας, κρατώντας μπλούζες, λάπτοπ και αθλητικό υλικό, αλλά στην αρχή θεώρησε πως ήταν εθελοντές ή τους τα έδωσαν οι αθλητές. Ωστόσο, στην συνέχεια, τα μέλη της αποστολής ενημέρωσαν πως είχαν πέσει θύματα κλοπής και κλήθηκε η αστυνομία.

Όμως, οι διοργανωτές απάντησαν πως στον συγκεκριμένο χώρο εργάζονται και δραστηριοποιούνται πολλοί άνθρωποι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και αυτά τα περιστατικά! Όσον αφορά στην φωτιά, αυτή φαίνεται πως προέκυψε από ένα τσιγάρο που πέταξε εργάτης σε σωρό από σκουπίδια, στο υπόγειο του κτηρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code