ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Χτυπά» Ζοσουέ ο Ολυμπιακός!

Ο Πάουλο Μπέντο πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό και φαίνεται πως στρέφεται σε παίκτες που γνωρίζει κι εμπιστεύεται για την ενίσχυση της ομάδας.
Μετά την ανακοίνωση του Αντρέ Μάρτινς, οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά κινούνται για έναν ακόμη παίκτη από την Πορτογαλία.

Σύμφωνα με τον «Γαύρο», αυτός είναι ο Ζοσουέ. Πρόκειται για τον 26χρονο αριστεροπόδαρο άσο που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και ανήκει μέχρι το 2017 στην Πόρτο. Ο τέσσερις φορές διεθνής με την Πορτογαλία άσος την τελευταία διετία ήταν δανεικός στην τουρκική Μπούρσασπορ έχοντας 39 συμμετοχές, 9 γκολ και 7 ασίστ την πρώτη του χρονιά και 17 εμφανίσεις χωρίς να σκοράρει στο πρώτο μισό της περασμένης περιόδου, την οποία ολοκλήρωσε στην Μπράγκα μετρώντας 20 εμφανίσεις και 5 γκολ ξανά ως δανεικός.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως πιθανή εναλλακτική για τη θέση του εξτρέμ είναι ο… Ερνάνι, που έπαιξε τη σεζόν που πέρασε στον Ολυμπιακό και επέστρεψε στην Πόρτο από την οποία παραχωρείται, καθώς δεν υπολογίζεται. Ο «Γαύρος» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ στον Ματιέ Βαλμπουενά και ο βραχύσωμος Γάλλος μεσοεπιθετικός, που είναι ελεύθερος, απάντησε αρνητικά. Ο Πάουλο Μπέντο φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση δύο εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται πολλές ακόμη προσθήκες. Ο Ολυμπιακός ψάχνει δεδομένα για αριστερό μπακ, μετά την πώληση του Αρτούρ Μαζουακού, και στην Ιταλία αναφέρουν πως δίνει μάχη με τη Μαρσέιγ για τον 24χρονο Μαροκινό με ιταλικό διαβατήριο Ασράφ Λάζααρ, που ανήκει στην Παλέρμο. Στην ίδια ομάδα ανήκει και ο Κοσταρικανός στόπερ Τζιανκάρλο Γκονζάλες, που δεδομένα απασχολεί τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί ΚΑΙ για επιθετικό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code