ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εκλέχθηκε και ανακοίνωσε το «αντίο» η Ισινμπάεβα

Οι αθλητές την ψήφισαν ως εκπρόσωπό τους στη ΔΟΕ στις εκλογές που ολοκληρώθηκαν χθες και η ίδια ανακοίνωσε ταυτόχρονα με την εκλογή της, το «αντίο» στην ενεργό δράση ως αθλήτρια.

Η Ισινμπάεβα ταξίδεψε στο Ρίο το περασμένο Σαββατο και παρά το γεγονός ότι η ομοσπονδία της είναι εκτός Αγώνων στο στίβο, επιτράπει στην ίδια να μπει στο Ολυμπιακό χωριό όπου διαμένει μέχρι σήμερα.
Μαζί με τη Ρωσίδα, την προτίμηση των αθλητών του Ολυμπιακού χωριού στις εκλογές, συγκέντρωσαν ο κολυμβητής από την Ουγγαρία, Ντάνιελ Γκιούρτα, η Γερμανίδα ξιφομάχος Μπρίτα Χάιντεμαν και ο αθλητής του πινγκ πονγκ, Νοτιοκορεάτης Ρίου Σέουνγκ Μιν.
Παράλληλα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών, η τσαρίνα των αιθέρων ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στην μεγάλη καριέρα της.
H Ισινμπάεβα ξεκίνησε το επί κοντώ σε ηλικία 15 ετών και κατάφερε να κερδίσει δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια (2004, 2008) και ένα χάλκινο (2012), ενώ έχει επτά χρυσά σε παγκόσμιο πρωτάθημα ανοιχτού και κλειστού. Επίσης, ήταν η πρώτη γυναίκα που πέρασε τα πέντε μέτρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code