ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οριστικά στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βέργος!

Θα ζήσει το μεγάλο όνειρο ο Νίκος Βέργος.
Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης έδωσαν οριστικά τα χέρια για την μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος θα φοράει στο εξής την φανέλα της βασίλισσας.

Την Τρίτη, μάλιστα, αναμένεται να «πετάξει» για Ισπανία, προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να σφραγίσει με υπογραφές τη συνεργασία του με τους «μερένχες». Το deal αφορά δανεισμό για ένα χρόνο, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να διατηρούν οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία φέρεται να είναι αρκετά υψηλή.

Ο 20χρονος φορ θα παίξει στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ και είναι στο… χέρι του να δείξει πως έχει όλα τα φόντα για πιο ψηλά. Πέρσι αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, για λογαριασμό της Έλτσε, όπου κατέγραψε 13 εμφανίσεις και 2 γκολ. Ο Βέργος κατέκτησε πρωταθλήματα με τις «μικρές» ομάδες του Ολυμπιακού, έχει συμμετάσχει και σκοράρει αρκετές φορές στο Champions League των Νέων, ενώ έχει και οκτώ συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των ερυθρολεύκων. Μία εξ’ αυτών, μάλιστα, ιστορική, αφού είχε μπει σαν αλλαγή στο Ολντ Τράφορντ, απέναντι στη Γιουνάιτεντ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code