ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα μάτια σου στον Πούκι, Παναθηναϊκέ!

Απέκλεισε μόνος του με τρία γκολ την Χέρτα και την Κυριακή έδειξε πως παίρνει στις πλάτες του την Μπρόντμπι και στο πρωτάθλημα.
Ο Τέμου Πούκι πέτυχε ξανά χατ-τρικ, αυτή την φορά στην έδρα της Μίντιλαντ, όμως η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα play-offs του Europa League δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο αφού με δύο χαζά πέναλτι ισοφαρίστηκε μέσα σε τρία λεπτά (3-3) κι έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή την Κοπεγχάγη.

Σε μία από τις δυσκολότερες έδρες στο πρωτάθλημα της Δανίας, η ομάδα του Τσόρνιγκερ έδειξε αρκετά αγχωμένη, κάτι που φάνηκε από τα πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου. Βλέποντας πως δεν τα καταφέρνει σε σετ-παιχνίδι ο Γερμανός τεχνικός έπαιξε με αντεπιθέσεις και το πλάνο του είχε αποτέλεσμα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 31’ και πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ήρθε και το γκολ. Η πίεση ψηλά απέδωσε καρπούς, ο Μούχταρ σέρβιρε στον Πούκι κι αυτός νίκησε με σουτ μέσα από την περιοχή τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Μπρόντμπι ανέβασε τις γραμμές της και ήταν εμφανές πως δεν ήθελε να κλειστεί. Παρότι πάγωσε τον ρυθμό και η Μίντιλαντ έδειχνε τελείως ακίνδυνη, το παιχνίδι έγινε 1-1 στο 65ο λεπτό όταν ο Ονουάτσο με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έπειτα από κόρνερ απάντησε. Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι από γρήγορη επίθεση, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Πούκι να σκοράρει με διπλή προσπάθεια. Στο 79’, μάλιστα, ο Φινλανδός φορ έκανε και το 3-1 με ψύχραιμο τελείωμα και το «τρίποντο» έμοιαζε να κλειδώνει. Στο 85’ ο Όστιν έκανε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πόουλσεν (86’) και το ματς ξαναπήρε φωτιά. Η άμυνα της Μπρόντμπι δεν αντιδρούσε με ψυχραιμία στα συνεχή γεμίσματα των γηπεδούχων στην περιοχή και το λάθος δεν άργησε να γίνει όταν ένας αμυντικός της στην προσπάθειά του να διώξει βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο Πόουλσεν (89’) διαμόρφωσε ξανά από την «άσπρη βούλα» το τελικό σκορ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code