ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φήμες για Λεονάρντο στον Ολυμπιακό

Μετά τις πληροφορίες που ήθελαν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ξένο προπονητή, έρχεται και το όνομα αυτού! Λεονάρντο!


Στη Γαλλία πολλά δημοσιεύματα αλλά και «τιτιβίσματα» δημοσιογράφων υποστηρίζουν ότι ο βραζιλιάνος είναι σε συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Αρχικά υπήρξε ένα tweet από Γάλλο δημοσιογράφο ο οποίος ανέφερε ότι οι Πειραιώτες αναζητούν προπονητή και για πρώτη φορά ερχόταν να τον συνδέσει με την ελληνική ομάδα. 





Μετά από αυτό το τιτίβισμα υπήρξε μια σειρά από δημοσιεύματα, τα οποία υποστήριζαν πως ο Ολυμπιακός και ο Λεονάρντο είναι σε συζητήσεις και μάλιστα σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο από εκπρόσωπο των πρωταθλητών πάνω το θέμα. Ωστόσο δεν μπορεί να αμεληθεί το γεγονός ότι την εύρεση του νέου προπονητή της ομάδας την έχει αναλάβει ο Φρανσουά Μοντέστο ο οποίος από χθες εκτελεί χρέη αθλητικού διευθυντή και γνωρίζει καλύτερα τη γαλλική αγορά.

Πρέπει να επισημανθεί ότι ο Λεονάρντο τα τελευταία χρόνια έχει σταματήσει να ασκεί την προπονητική. Ο Βραζιλιάνος το 2008 ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Μίλαν και έναν χρόνο αργότερα, το 2009 μετά την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι, τον διαδέχθηκε στην άκρη του πάγκου. Στους "ροσονέρι" κάθισε μέχρι τον Απρίλιο του 2010 όταν και αποχώρησε μετά από σειρά κακών αποτελεσμάτων.

Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ο Λεονάρντο συμφώνησε με την Ίντερ, παίρνοντας τη θέση του Ράφα Μπενίτεθ. Τον Ιούνιο του 2011 παραιτήθηκε και λίγες ημέρες αργότερα ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δύο χρόνια αργότερα αποτέλεσε παρελθόν και για τους Παριζιάνους έχοντας όμως μια αρκετά καλή συνεργασία με τον Κάρλο Αντσελότι.

Ως προπονητής η μεγαλύτερή του επιτυχία είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας με την Ίντερ το 2011 νικώντας 3-1 στον τελικό την Παλέρμo.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code