ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πρώτα Μπρόντμπι, μετά «Σίφο» - Εμποκού

Μπορεί στον Παναθηναϊκό η προσοχή να είναι στραμμένη στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι για τα play offs του Europa League, αλλά πάντα στους «πράσινους» τρέχουν τα μεταγραφικά ζητήματα, για τα οποία πάντως θα υπάρχουν εξελίξεις μετά το ματς με τους Δανούς.



Μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, στο «τριφύλλι» ψάχνουν τον αντικαταστάτη του και φαίνεται πως τον έχουν βρει στο πρόσωπο του Πολ Ζοσέ Εμποκού.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ξέρει καλά τον παίκτη και τον θέλει στην ομάδα, αφού είναι παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα, όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Η περίπτωση του Εμποκού, μόνο εύκολη δεν είναι, αφού ο Κογκολέζος πρέπει αφενός να πειστεί για το πρότζεκτ και αφετέρου να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, όσον αφορά το οικονομικό, ώστε να επέλθει συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να δουλεύουν την περίπτωση του Σίλντενφελντ. Τις τελευταίες ώρες έχει ακουστεί και το όνομα του Σάμπα, αλλά πάντα ο «Σίφο» αποτελεί προτεραιότητα, με το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Σάλσμπουργκ να αποτελεί θετικό οιωνό για τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, αυτό που λένε οι «πράσινοι» είναι και οι δύο περιπτώσεις απαιτούν χρόνο και υπομονή και θα δρομολογηθούν μετά τα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς με την Μπρόντμπι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code