ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μένει στην ΑΕΚ ο Κορδέρο

Υπάρχει κόσμος στο κιτρινόμαυρο περιβάλλον που εκτιμάει ότι πλέον δεν είναι απίθανο να έχουμε ανατροπή στο θέμα του Μιγκέλ Κορδέρο στην ΑΕΚ. Να μείνει δηλαδή ο Ισπανός στα Σπάτα!

Προσέξτε: Δεν το θεωρήσουμε βέβαια ως το πιθανότερο σενάριο. Κάθε άλλο. Απλά, από εκεί που δεν έπαιζε καν κάτι τέτοιο, πλέον κάποιοι αρχίζουν να λένε πως μικρή πιθανότητα υφίσταται.

Πώς έχει το ζήτημα; Ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκει ακόμα την ομάδα που θα πληρώσει τα απαιτούμενα χρήματα γα την μεταγραφή του. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ δεν τον αφήνει ελεύθερο. Μέσα σε όλα αυτά, εξελίξεις με τον μέσο, που ψάχνουν οι κιτρινόμαυροι και τόσο πολύ θέλει ο Κετσπάγια να φέρει στην Ένωση, δεν υπάρχουν.

Κανείς στα Σπάτα δεν είπε ποτέ ότι ο Κορδέρο είναι κακός παίκτης. Ούτε κακό παιδί. Το ότι αποφασίστηκε να σταματήσουν τη συνεργασία, είχε να κάνει με το γεγονός ότι ψάχνονταν για κάτι καλύτερο για τα χαφ τους οι κιτρινόμαυροι, σε συνδυασμό με το ότι το συμβόλαιο του Μιγκέλ στον τελευταίο του χρόνο, είναι αρκετά υψηλό.

Τι μέλλει γενέσθαι; Σύμφωνα με το σενάριο, αν δεν εντοπιστεί μέσα στην εβδομάδα ο χαφ που θα πληροί τις προϋποθέσεις να έρθει στα Σπάτα και αν ταυτόχρονα δεν έχει βρει ομάδα ο Μιγκέλ, τότε θα γίνει μια προσπάθεια διαπραγμάτευσης μαζί του για νέο συμβόλαιο μειωμένων αποδοχών.

Να συμφωνήσει δηλαδή ο Ισπανός για άλλον έναν χρόνο ή δύο, με ετήσιες αποδοχές που δεν θα ξεπερνούν τις 180.000 ευρώ.

Αυτό ακριβώς είναι το σενάριο που κυκλοφορεί. Θα δούμε το κατά πόσο υπάρχει τελικά περίπτωση να γίνει και πραγματικότητα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code