Η Ρόδος προσκάλεσε Κορακάκη και Φελπς

Ανακαινίζονται με γρήγορους ρυθμούς οι χώροι του Δημοτικού Σκοπευτηρίου στην οδό Καποδιστρίου, από το Σκοπευτικό Όμιλο Ρόδου, μετά και την παραχώρηση της χρήσης που είχε αποφασίσει προ μηνών, από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρόδου.
Ο Δήμαρχος κος Φώτης Χατζηδιάκος επισκέφτηκε το Σκοπευτήριο μαζί με τον Πρόεδρο του Ομίλου κο Γιάννη Χαρίτο και εξέφρασε την ικανοποίηση για την επίσπευση αλλά και την αρτιότητα των εργασιών ανακαίνισης, προκειμένου να είναι έτοιμο στα μέσα Σεπτεμβρίου για να φιλοξενήσει τους αγώνες των σκοπευτικών ομάδων των υπαλλήλων των ευρωπαϊκών Τραπεζών. Στους αγώνες ο Σκοπευτικός Όμιλος και ο Δήμος Ρόδου, θα προσκαλέσουν τη διπλή Ελληνίδα Ολυμπιονίκη και Πρωταθλήτρια στην Σκοποβολή κα Άννα Κορακάκη και τον προπονητή και Πατέρα της κο Τάσο Κορακάκη, καθώς και την πρώην πρωταθλήτρια του αγωνίσματος κα Άγη Κασούμη, για να τους τιμήσουν.
Συγχαρητήρια επιστολή και πρόσκληση να επισκεφτεί τη Ρόδο την πατρίδα του Λεωνίδα του Ρόδιου, απέστειλε ο Δήμαρχος Ρόδου, στον Αμερικανό πολυολυμπιονίκη Μάικλ Φέλπς που κατέρριψε το ρεκόρ που διατηρούσε για 2000 χρόνια, από το 2 αιώνα π.Χ του αρχαίου πολυολιμπιονίκη Λεωνίδα του Ρόδιου, ο οποίος είχε κατακτήσει δώδεκα (12) μετάλλια σε τέσσερις συνεχόμενες Ολυμπιάδες, την 154 η ,155 η ,156 η και 157 η Ολυμπιάδα. Πριν μήνες στο Δημοτικό Συμβούλιο, έγινε ιδιαίτερη αναφορά από το Δήμαρχο στην ιστορία του Λεωνίδα του Ρόδιου, με την ευκαιρία της στρατιωτικής άσκησης της 95 ΑΔΤΕ με την ονομασία «Λεωνίδας ο Ρόδιος», επί της θητείας του Στρατηγού Α. Στεφανή.
Share on Google Plus

About Παναγιώτης Καρπαθάκης

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment