ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άλλαξε όροφο η Ελληνική αποστολή επειδή πλημμύρισε

Τραγική είναι η κατάσταση στο Ολυμπιακό χωριό στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Πολλές οι παραλείψεις, οι κακοτεχνίες ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα δωμάτια δεν είναι έτοιμα.

Κάτι που ζει και η Ελληνική αποστολή. Μάλιστα ο αρχηγός της αποστολής, Ισίδωρος Κούβελος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 98,4, τόνισε πως αναγκάστηκαν να αλλάξουν όροφο επειδή πλημμύρισε.

«Η κατάσταση είναι τραγική, όσον αφορά τη διαμονή μας στο Ολυμπιακό Χωριό. Από έξω είναι ένα κόσμημα, αλλά από μέσα θυμίζει γιαπί. Δεν λειτουργούν τα υδραυλικά, τρέχουν τα νερά, δεν υπάρχουν καθρέπτες στα μπάνια. Να φαντασθείτε ότι αλλάξαμε όροφο γιατί πλημμυρίσαμε.

Κι αυτά είναι λίγα μπροστά σε αυτά που τραβάνε οι άλλες αποστολές, όπως η ιαπωνική, όπου είχαν διαρροή αερίου. Kάθε πρωί στο μίτινγκ των αρχηγών αποστολών, ακούγονται πολλά παράπονα και οι υπεύθυνοι απλά μας διαβεβαιώνουν ότι θα λυθούν. Αυτά που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτοφανή και φυσικά δεν τα αντιμετωπίσαμε ούτε στο Λονδίνο, ούτε στο Πεκίνο, ούτε φυσικά στην Αθήνα. Οι εργάτες παράτησαν τις δουλειές τους στο Χωριό επειδή είναι απλήρωτοι και πήραν μάλιστα μαζί τους και διάφορα αντικείμενα.

Και το πρόβλημα με τις μετακινήσεις είναι τεράστιο. Η εθνική πόλο έχασε μια προπόνηση, επειδή ο οδηγός έχασε το δρόμο προς το κολυμβητήριο. Μας ζήτησαν χίλιες φορές συγγνώμη, αλλά τι να την κάνουμε;», είπε μεταξύ άλλων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code