ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σοκ στην ΑΕΚ: Διαζύγιο με Μαυροκεφαλίδη!

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης! Ο Έλληνας σέντερ έφυγε από τη Σλοβενία και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με την Ένωση!



Κεραυνός έπεσε στην ΑΕΚ!

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τα… βρόντηξε από την προετοιμασία που διεξάγεται στη Σλοβενία, ήρθε στην Αθήνα και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την Ένωση! Οι λόγοι της αποχώρησης του Έλληνα σέντερ είναι οικονομικοί και έχουν να κάνουν με παλαιότερες οφειλές.

Οι σχέσεις πλέον ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι και οι καλύτερες και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της αποδέσμευσης του 31χρονου φόργουορντ/σέντερ.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα αποτελούσε ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια της ΑΕΚ της νέας περιόδου, καθώς ο Γιούρι Ζντοβτς ήθελε να χτίσει την ομάδα πάνω του.

Μάλιστα, αυτό φάνηκε και από τον σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που ταλαιπώρησε τον Έλληνα σέντερ κατά τη διάρκεια των μικρών τελικών με τον Άρη, τον περασμένο Μάιο. Η Ένωση μερίμνησε για την αποκατάσταση της ζημιάς του και τον περίμενε έως ότου αναρρώσει πλήρως για να λάβει μέρος στην προετοιμασία.

Όμως, μετά την εξέλιξη αυτή, αναμένεται πολύ σύντομα να πέσουν οι τίτλοι τέλους, σε μία συνεργασία που ξεκίνησε με όνειρα –και από τις δύο πλευρές- τον Αύγουστο του 2015…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code