ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Ελλάδα στο Ρίο - Μέρα 6η

Μέρα απογοήτευσης για την ελληνική κωπηλασία ήταν η 6η των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών, ένα άσχημο ξεκίνημα άφησε εκτός βάθρου την Κατερίνα Νικολαϊδου και την Σοφία Ασουμανάκη, οι οποίες είχαν ως μεγάλο στόχο το μετάλλιο, αλλά αρκέστηκαν στην 4η θέση με χρόνο 7:48.62

Εκτος τελικού η τετράκωπος

Όμως και η 4η στο Λονδίνο τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών έμεινε εκτός τελικού. Οι Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Χρήστου και Διονύσης Αγγελόπουλος τερμάτισαν 5οι στην 1η ημιτελική σειρά με χρόνο 6:24.04 και πλέον θα αγωνιστούν στον «μικρό» τελικό.

Καλή τελική εμφάνιση

Τηρουμένων των αναλογιών, την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η τετράκωπος ελαφρών βαρών των ανδρών, η οποία πήγε τελευταία στιγμή στο Ρίο και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, οι Στέφανος Ντούσκος, Σπύρος Γιάνναρος, Γιάννης Πέτρου και Παναγιώτης Μαγδανής έκαναν τη μεγάλη υπέρβαση και έφτασαν στον τελικό, όπου πήραν την 6η θέση με 6:36.47.

Εκτός τελικού ο Κριστιάν Γκολομέεβ

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έγινε ο δεύτερος Έλληνας κολυμβητής μετά τον Ανδρέα Βαζαίο που πέτυχε πρόκριση, καθώς κατετάγη 5ος στην 10η προκριματική σειρά των 50μ. ελεύθερο με χρόνο 21.93 και πέρασε ως 10ος στον ημιτελικό. Εκεί τερμάτισε 6ος στην σειρά του με 21.98, κατέλαβε την 13η θέση και έμεινε εκτός τελικού.

Στην τριάδα οι ιστιοπλόοι!

Σε πλήρη εξέλιξη η ιστιοπλοϊα. Η πρώτη μέρα στα 470 ανδρών έφερε το ελληνικό πλήρωμα στην 4η θέση της γενικής κατάταξης και την 2η ημέρα ξεκίνησαν τις κούρσες τους με πρωτιά και στη συνέχεια ανέβηκαν στην τριάδα των μεταλλίων. Οι Παναγιώτης Μαντής και Παύλος Καγιαλής πήραν την 1η θέση στην 3η ιστιοδρομία, την 5η θεση στην 4η κι έτσι ανέβηκαν στην 3η θέση της γενικής κατάταξης.

Στο κυνήγι του μεταλλίου

Σταθερά στο κυνήγι του μεταλλίου των RS:X ανδρών παραμένει ο Βύρων Κοκκαλάνης, ο οποίος σήμερα τερμάτισε 5ος στην 7η ιστιοδρομία, 8ος στην 8η και 12ος στην 9η ιστιοδρομία κι έτσι βρίσκεται στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Κακή μέρα για την Αγγελική Σκαρλάτου

Αντίθετα, δεν ήταν η καλή μέρα για την Αγγελική Σκαρλάτου, καθώς δεν κατάφερε να τερματίσει στην 7η ιστιοδρομία των RS:X γυναικών, στην 8η πήρε την 20η θέση και στην 9η την 16η. Έτσι, η Ελληνίδα ιστιοπλόος έπεσε στην 17η θέση της γενικής κατάταξης.

Σε ανοδική πορεία το δίδυμο

Τέλος, στα Nacra 17 σε ανοδική πορεία βρίσκονται οι Σοφία Μπεκατώρου και Μιχάλης Πατενιώτης. Χτες, στην 1η ιστιοδρομία δεν τερμάτισαν και στην 2η, που πήραν την 3η θέση, μηδενίστηκαν μετά από ένσταση, ενώ στην 3η βρέθηκαν στην 16η θέση, όμως στην 4η κούρσα τερμάτισαν στην 4η θέση, στην 5η στην 6η θέση και στην 6η ιστιοδρομία πήραν την 11η θέση. Έτσι, το ελληνικό ιστιοπλοϊκό δίδυμο έφυγε από τις τελευταίες θέσεις της γενικής κατάταξης και ανέβηκε στην 14η. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code