ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χάλκινο μετάλλιο οι Μάντης - Καγιαλής στα 470 της ιστιοπλοΐας


Το πέμπτο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ήρθε από την ιστιοπλοΐα, καθώς το δίδυμο των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή στα 470 εξασφάλισαν το χάλκινο μετάλλιο.

Με καταπληκτικές εμφανίσεις στις τρεις κούρσες της Τρίτης (2η, 2η και 2η θέση), το ελληνικό πλήρωμα εξασφάλισε την παρουσία του στην τριάδα των Ολυμπιονικών στην κατηγορία τους και την Τετάρτη, στη medal race (20:10 ώρα Ελλάδας), κυνηγούσαν ακόμη και το χρυσό μετάλλιο απέναντι στο κροατικό δίδυμο, που προηγείται στη γενική κατάταξη, και το αυστραλιανό.

Το όγδοο μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής ιστιοπλοΐας σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το δεύτερο στα 470 μετά το χρυσό που είχαν κατακτήσει οι Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, πανηγύρισαν στο Ρίο οι "χάλκινοι" Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, με την ολοκλήρωση της medal race στα 470 Ανδρών.

Επίσης, η ελληνική ιστιοπλοΐα επιστρέφει και πάλι στο βάθρο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την... παύση το 2012 στο Λονδίνο, καθώς τελευταίο ήταν το χάλκινο το 2008 στο Yngling (Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου, Βιργινία Κραβαριώτη).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code