ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Ελλάδα στο Ρίο - Μέρα 3η

Με ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε για τα ελληνικά χρώματα η τρίτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο αφού μία από τις ελπίδες της χώρας μας για μετάλλιο δεν κατάφερε να προχωρήσει όσο θα μπορούσε.


Η Βάσω Βουγιούκα έφτασε μέχρις τις "16" στην σπάθη αλλά λίγο οι διαιτητές, λίγο και κάποια δικά της λάθη της στέρησαν την πρόκριση στην οκτάδα.

Από την άλλη η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών έπαιξε σπουδαίο πόλο κόντρα στους Σέρβους και πήρε έναν χρυσό βαθμό στη μάχη για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου. Δυναμικά μπήκε και η τετράκωπος που προκρίθηκε χαλαρά στην ημιτελική φάση.

Θετικό ήταν το ξεκίνημα των Ελλήνων αθλητών στο RS:X αφού τόσο ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, όσο και η Τζέλι Σκαρλάτου μπήκαν δυναμικά στον αγώνα τους. Ιδιαίτερα ο Κοκκαλάνης, βρίσκεται ήδη σε τροχιά μεταλλίου.

Τέλος, ο Στέφανος Δημητριάδης αποκλείστηκε από τη συνέχεια στα 200μ. πεταλούδα.

Αναλυτικά όλες οι συμμετοχές της τρίτης ημέρας

Πόλο
Προκριματικά (Α): Σερβία - Ελλάδα 9-9

Ελληνική συμμετοχή: Εθνική ομάδα πόλο ανδρών

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών παίζοντας εξαιρετικά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα της με τη Σερβία κατάφερε να πάρει ένα βαθμό απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια ο οποίος αναμένεται να αποδειχθεί χρυσός ενόψει της συνέχειας.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-2, 4-3, 4-2

Σερβία: Φιλίποβιτς 2, Μίτροβιτς, Γιάκσιτς, Πρλαΐνοβιτς, Γκότσιτς, Άλεξιτς, Τσουκ, Νίκιτς.

Ελλάδα: Φουντούλης 4, Βλαχόπουλος 2, Ποντικέας, Γεννηδουνιάς, Κολόμβος.

Ξιφασκία
Γύρος των "32": Σπάθη ατομικό (Γ)

Αγώνας: Βουγιούκα - Βόζνιακ 15-8

Ελληνική συμμετοχή: Βάσω Βουγιούκα

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα η Βάσω Βουγιούκα στο συγκεκριμένο αγώνα αφού νίκησε με 15-8 την Αμερικανίδα Νταγκμάρα Βόζνιακ. για τις "32" της σπάθης γυναικών.

* Σε περίπτωση πρόκρισης Ελληνική συμμετοχή: Βάσω Βουγιούκα

Γύρος των "16": Σπάθη ατομικό (Γ)

Αγώνας: Βουγιούκα - Εγκόριαν 11-15

Στις "16" της σπάθης σταμάτησε η πορεία της Βάσως Βουγιούκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού ηττήθηκε με 11-15 από τη Ρωσίδα Γιάνα Εγκόριαν, σε έναν αγώνα που βρισκόταν μπροστά με 10-6!

* Σε περίπτωση πρόκρισης Ελληνική συμμετοχή: Βάσω Βουγιούκα

Κωπηλασία
Προκριματικά: Τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου ανδρών

Ελληνική συμμετοχή: Γιάννης Χρήστου, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Διονύσης Αγγελόπουλος

Στα ημιτελικά του αγωνίσματος της πέρασε η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση της τρίτης προκριματικής σειράς με χρόνο 5.59.65.

Δευτέρα 8/8, 19:27

Κολύμβηση

Προκριματικά: 200μ πεταλούδα (Α)

Ελληνική συμμετοχή: Στέφανος Δημητριάδης

Στις λεπτομέρειες έμεινε εκτός ημιτελικών ο Δημητριάδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατετάγη 6ος στην τρίτη προκριματική σειρά του αγωνίσματος με επίδοση 1:56.76 και 18ος στο σύνολο, μένοντας εκτός της 16άδας που πήρε το "εισιτήριο" για τους ημιτελικούς.

Ιστιοπλοΐα
RS:X Ανδρών

Ελληνική συμμετοχή: Βύρων Κοκκαλάνης

Στην τρίτη θέση με 4 βαθμούς ποινής μετά τις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες βρίσκεται ο Κοκκαλάνης, που συνεχίζει την Τρίτη τις προσπάθειές του, με βάσιμες ελπίδες για ένα μετάλλιο.

RS:X Γυναικών

Ελληνική συμμετοχή: Αγγελική Σκαρλάτου

Στη 12η θέση με 23 βαθμούς ποινής μετά τις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες βρίσκεται η Σκαρλάτου, που αγωνίζεται και πάλι την Τρίτη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code