ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με 3-5-2 και στη Σουηδία ο Στραματσόνι

Μπορεί ο Αντρέα Στραματσόνι να αιφνιδίασε τους πάντες στο ματς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης στη Λεωφόρο με την επιλογή του 3-5-2, αφού δεν τον είχε δουλέψει στην προετοιμασία και το είχε χρησιμοποιήσει καθόλου στα φιλικά.


Ωστόσο, φαίνεται πως ο Ιταλός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει το ίδιο σύστημα και στον επαναληπτικό της Πέμπτης στη Σουηδία, αφού η διάταξη με τρεις στόπερ θεωρείται εξαιρετική επιλογή, για να μικρύνουν τα όποια ρίσκα.

Άλλωστε, το 1-0 του πρώτου αγώνα, οδηγεί τον Παναθηναϊκό στο να πάει σε ένα παιχνίδι υπομονής, αφού σε αυτό το χρονικό σημείο μετράει το αποτέλεσμα για να αποφευχθεί ένας τυχόν αποκλεισμός, όπως συνέβη πέρσι με την Καμπάλα. Το σκορ ευνοεί τον Παναθηναϊκό λοιπόν, που θα πάει στη Σουηδία για να διαχειριστεί πρωτίστως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, ο Ιβάνοφ μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και είναι στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι, για να πάρει θέσει στην αρχική ενδεκάδα μαζί με τους Κουτρουμπή και φυσικά τον Μολέδο, που θα βρίσκονται μπροστά από τον Λουκ Στιλ.

Δεξιά θα είναι και πάλι ο Μέστο, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Χουλτ που ξεπερνάει τον τραυματισμό του και θα είναι στην αποστολή, αλλά δεν είναι σίγουρο το αν θα ξεκινήσει. Αν ο Χουλτ μείνει εκτός, τότε θα δούμε τον Νάνο στα αριστερά και φυσικά τους Λεντέσμα και Ζέκα στη μεσαία γραμμή, από τη στιγμή που φαίνεται να έχουν «δέσει» μεταξύ τους.

Ερωτηματικό παραμένει το αν θα ξεκινήσει ο Γουακάσο, αφού στο πρώτο ματς φάνηκε πως δεν είναι εντελώς έτοιμος, ενώ Μπεργκ και Ιμπάρμπο, λογικά θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Πάντως ακόμα δεν είναι τίποτα δεδομένο και δεν αποκλείεται, ως προς τα πρόσωπα να δούμε κάποιες εκπλήξεις από τον Ιταλό τεχνικό, κάτι που θα φανεί και τις επόμενες μέρες και όσα δείξει στις προπονήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code