ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Ελλάδα στο Ρίο - Μέρα 2η

Τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις των εκπροσώπων της χώρας μας την Κυριακή (7/8) στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο κατακτήθηκε την Κυριακή (7/8), στη δεύτερη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η 20χρονη Άννα Κορακάκη ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 10μ. με αεροβόλο πιστόλι χάρη στο 177,7 και έκανε υπερήφανο τον πατέρα-προπονητή της, καθώς και όλους τους συμπατριώτες μας.

Δύο θέσεις μακριά από την πρόκρισή του στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο έμεινε ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος τερμάτισε 18ος στην τελική κατάταξη με χρόνο 54.12.

Χωρίς ελληνική εκπροσώπηση θα διεξαχθεί ο τελικός των 4Χ100 στην κολύμβηση, αφού η τετράδα (Οδυσσέας Μερλαδίνης, Κριστιάν Γκολομέεφ, Χρήστος Κατράντζης, Απόστολος Χρήστου) τερμάτισε στη 10η θέση της τελικής κατάταξης με χρόνο 3:14.42.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης, από την πλευρά του, δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ από την Ταϊλάνδη, καθώς επικράτησε 4-0 (11-7, 11-2, 11-5, 11-6) στα σετ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του πινγκ πονγκ.Στην συνέχεια ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του έκανε ο πρωταθλητής μας στην επιτραπέζια αντισφαίριση Παναγιώτης Γκιώνης, αλλά γνώρισε την ήττα με 4-1 γκέιμ από τον ανώτερο Γιαπωνέζο αντίπαλο του Μιζουτάνι σε 43 λεπτά.

Τέλος, χωρίς επιβράβευση έμεινε η προσπάθεια της Βασιλικής Μιλλούση στον προκριματικό της ενόργανης γυναικών, αφού στο πρόγραμμα της στη δοκό ισορροπίας συγκέντρωσε 13.200 βαθμούς και έμεινε εκτός συνέχειας.

Δεν αγωνίστηκαν οι κωπηλάτες Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Διονύσης Αγγελόπουλος και Γιάννης Χρήστου στα προκριματικά της τετράκωπου άνευ πηδαλίου εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπλεαν στη λίμνη Λαγκόα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code