ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Oι 11 πιο ωραίοι του Euro 2016 (pics)


Οι «αστέρες» των γηπέδων εκτός από τα ποδοσφαιρικά τους προσόντα, ρίχνονται στη «μάχη» και για τον τίτλο του πιο ωραίου. Εμείς βρήκαμε τους καλύτερους και σας τους παρουσιάζουμε.


Όλοι έχουν κάνει σκληρή προετοιμασία για να επιδείξουν στο γήπεδο το καλύτερο αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Κάποιοι βέβαια έχουν μάθει να ξεχωρίζουν και για άλλους λόγους και αυτό είναι γεγονός. Τα φώτα «πέφτουν» πάνω στους καλογυμνασμένους αστέρες των γηπέδων και για ακόμα μια φορά αναζητούμε τον κορυφαίο... σε εμφάνιση.


Κριστιάνο Ρονάλντο


Κλασσική αξία δεν γίνεται να λείπει ποτέ από λίστα με ωραίους, γιατί είναι και αυτός που το προσπαθεί πιο πολύ από τους υπόλοιπους. Ποιοι είμαστε εμείς να τον αφήσουμε απ' έξω...

Μάριο Γκέτσε


Ο νεαρός επιθετικός της Γερμανίας μπορεί να μην έκανε εντυπωσιακή χρονιά εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά αποτελεί μια κλασσική αξία στην συμπάθεια των γυναικών

Σέρχιο Ράμος


Άλλη μια κλασσική αξία. Ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας αποτελεί έναν από τους πιο ωραίους και στιλάτους άντρες των γηπέδων.

Τζιανλουίτζι Μπουφόν


Το στιλ του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων είναι αδιαπραγμάτευτο!Ο Μπουφόν έχει τον τρόπο να γοητεύει...

Γκρατσιάνο Πελέ


Ο επιθετικός της Ιταλίας, κάνει το ντεμπούτο του σε μεγάλο τουρνουά με την εθνική του ομάδα και αναμένεται να «κάψει» πολλές γυναικείες καρδιές.

Αλβάρο Μοράτα


Ο επιθετικός της Γιουβέντους, πηγαίνει με φιλοδοξίες στο Euro και το μόνο σίγουρο είναι ότι εύκολα θα τραβήξει τα γυναικεία βλέμματα πάνω του.

Ολιβιέρ Ζιρού


Ο επιθετικός της Άρσεναλ αποτελεί έναν από τους αγαπημένους των γυναικών. Δεν γίνεται να λείπει από μια τέτοια λίστα.

Ζεράρ Πικέ


Ακόμα ένας αγαπημένος των γυναικών. Ο Ισπανός αμυντικός απλά είναι από τους πιο όμορφους παίκτες που θα δούμε στα γήπεδα της Γαλλίας.

Σεμπάστιαν Λάρσον


Ο Σκανδιναβός παίκτης ταξιδεύει στην Γαλλία και αναμένεται να είναι ένας από εκείνος που θα ξεχωρίσουν. Τουλάχιστον εμφανισιακά...

Ντανιέλε Ντε Ρόσι


Ο έμπειρος Ιταλός μέσος με το πάθος που δείχνει εντός γηπέδου, κερδίζει πόντους εκτός..

Αντουάν Γκριεζμάν


Ο νεαρός επιθετικός της Ατλετικό αναμένεται να έχει τις δικές του επιτυχίες αγωνιζόμενος με την φανέλα της Γαλλίας.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code