ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τι είδαμε εχθές στο Euro 20-6-2016 ;

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε εχθές .


Ρωσία - Ουαλία 0-3

Η ποιότητα και η μεγάλη αξία του Μπέιλ και η εξαιρετική εμφάνιση των Άλεν και Ράμσεϊ έδωσαν στην Ουαλία μία επιβλητική, άνετη και δίκαιη νίκων επί των κάκιστων Ρώσων. Ράμσεϊ, Τέιλορ και Μπέιλ τα τέρματα του 3-0 της Τουλούζης. Και φυσικά αυτό το αποτέλεσμα χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Κόλεμαν. Και μάλιστα ως πρώτη!

H διάταξη των δύο ομάδων

Ο σχηματισμός της Ρωσίας: Ανκινφέεβ κίπερ, δεξί μπακ ο Σμόλνκικοβ, αριστερά ο Ντ. Κομπάροβ, τα δύο στόπερ ο Ιγκνασέβιτς και Β. Μπερεζούτσκι, αμυντικά χαφ οι Γκλουσακόβ και Μαμάεβ, επιτελικός ο Σιρόκοβ που είναι και αρχηγός, στα δύο... φτερά οι Κοκόριν και Σμόλοβ και φορ ο Τζιούμπα.

Για την Ουαλία: Χένεσι ο πορτιέρε, άκρα άμυνας με Γκούντερ και Ν. Τέιλορ και τριάδα στόπερ με Τσέστερ, Α. Γουίλιαμς - που είναι αρχηγός - και Ντέιβις. Στο κέντρο τριάδα με Άλεν, Λέντλεϊ και Ράμσεϊ και δίδυμο στην επίθεση οι Μπέιλ και Βόουκς.

Το... πάρτι των Ουαλών!

Η Ουαλία από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν κυρίαρχη. Και το απέδειξε αυτό στο 11ο λεπτό. Σκόρερ ο Ράμσεϊ που 'έσκαψε' εξαιρετικά για το 1-0 μετά από μπαλιά του Άλεν. Δύο κακές μπαλιές των Ρώσων πάνω σε αντιπάλους για να βγει το γκολ.

Στο 20' ήρθε και το 2-0. Λάθη επί λαθών από τους Ρώσους για να πάει η μπάλα στον Άλεν. Το τελευταίο χρονικά ήταν του Γκλουσακόβ που την έστειλε πάνω στον Άλεν. Ο Ουαλός άσος την έστειλε στον Μπέιλ και από εκεί μετά από προσπάθεια για κόψιμο από Ρώσο στον Τέιλορ. Πρώτη προσπάθεια στο τετ α τετ του δεν είχε τύχη όμως με την δεύτερη σκόραρε.

Στην συνέχεια η ομάδα του Κόλεμαν έχασε τεράστιες ευκαιρίες. Όπως στο 26' η κεφαλιά του Βόουκς και στο 30' μετά από τεράστια ενέργεια του Μπέιλ που πέρασε τους... πάντες και χαμένο τετ α τετ του Βόουκς.

Ο σταρ του Ουαλών είχε φάσεις για γκολ και στο 38' και στο 40'. Οι Ρώσοι προσπάθησαν να βγάλουν κάποιες καλές ευκαιρίες για να μειώσουν έστω, ωστόσο οι Ουαλοί τακτικά και αμυντικά ήταν πολύ καλοί ενώ όποτε χρειάστηκε επενέβη ο Χένεσι.

Πάλι ευκαιρίες για Μπέιλ και μετά το... καθάρισε για το 3-0

Η έναρξη του β' μέρους ήταν copy paste με τα τελευταία λεπτά του α'. Ο Μπέιλ συνέχιζε να έχει καλές στιγμές για ένα ακόμα τέρμα. Είτε με πλαγιοκοπήσεις και σουτ είτε με τετ α τετ.

Οι Ρώσοι παρέμειναν... ανήμποροι στο να αλλάξουν τα δεδομένα της αναμέτρησης. Στο 67' το ματς τελείωσε και... τυπικά. Πολύ καλή επίθεση των Ουαλών και μπαλιά Ράμσεϊ σε Μπέιλ που από κοντά 'έγραψε' το σκορ 3-0, φτάνοντας τα 3 γκολ σε 3 ματς. Στην συνέχεια ο ρυθμός του ματς έπεσε ο δείκτης του σκορ έμεινε στο 3-0.

Σλοβακία - Αγγλία 0-0


Και στο τρίτο ματς του ομίλου, η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον παρουσίασε πρόβλημα στο γκολ και παρότι ήταν σαφώς ανώτερη από την Σλοβακία έμεινε χωρίς γκολ και τερμάτισε πίσω από την Ουαλία που διέλυσε 3-0 την Ρωσία. Τα Τρία Λιοντάρια πάντως δεν... καταστρέφονται, αφού ο αντίπαλός της στη φάση των «16» θα είναι ο 2ος του Group της Πορτογαλίας. Πιο δύσκολα τα πράγματα για την 3η, Σλοβακία, η οποία, αν τελικά περάσει, θα παίξει είτε με την Ουαλία, είτε με τον νικητή του Γ' γκρουπ (Γερμανία, Πολωνία ή Βόρειος Ιρλανδία).

Από την αρχή μπήκε δυνατά η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον και έδειξε στους Σλοβάκους ότι θα έχουν πολλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Μόλις στο 5' ο Βάρντι απείλησε με το γόνατο ύστερα από προσπάθεια από δεξιά του Κλάιν, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και συμμετείχε σταθερά στη δημιουργία. Στο 9' ο Βάρντι πήρε την κεφαλιά και ο Πέκαρικ επενέβη την τελευταία στιγμή για να κόψει το πλασέ του Στάριτζ για να πάρει σειρά στις φάσεις για την Αγγλία ο Λαλάνα στο 13' ο οποίος σούταρε άουτ με το αριστερό μόλις έξω από την περιοχή. Τα Τρία Λιοντάρια δεν άφηναν περιθώριο για αμφισβήτηση στην κυριαρχία τους και στο 17' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Βάρντι άφησε τον Σκρτελ να προσπαθεί να τον φτάσει αλλά το δυνατό αριστερό του απέκρουσε ο σταθερός Κόζατσιτς. Στη συνέχεια η Αγγλία διατήρησε τον έλεγχο όμως οι Σλοβάκοι κατάφεραν να μην δέχονται φάσεις με την ίδια συχνότητα, ενώ δεν μπόρεσαν α απειλήσουν ουσιαστικά στην κόντρα. Στην τελευταία σημαντική φάση του πρώτου μέρους ο Κλάιν έφυγε ξανά από δεξιά και γύρισε στον Λαλάνα που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ούτε αυτός κατάφερε να νικήσει τον Κόζατσιτς.

Και στο δεύτερο μέρος η Αγγλία ήταν καλύτερη, όμως η Σλοβακία αμύνθηκε πολύ πειθαρχημένα και ούσα σταθερή πήρε αυτό που ήθελε. Στο 53' μάλιστα λίγο έλειψε η ομάδα του Γιαν Κόζακ να σκοράρει όμως μετά το λάθος του Σμόλινγκ ο Μακ δεν τα κατάφερε και στο ίδιο λεπτό ο Κλάιν έκανε την κούρσα και μπήκε στην περιοχή αλλά το τελείωμά του απέκρουσε ο Κόζατσιτς. Η Σλοβακία είχε δύο λεπτά αργότερα νέα καλή στιγμή, με τον Βάις να σουτάρει μέσα από την περιοχή όμως ο Χαρτ μπλόκαρε. Στο 61' ο Χέντερσον έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ντέλε Αλι, που μόλις είχε μπει στο ματς, έκανε το πλασέ αλλά ο Σκρτελ έκανε πολύ κρίσιμη παρέμβαση. Ο Χόντγκσον πέρασε στη συνέχεια στο ματς τον Ρούνεϊ (έγινε ο 3ος ever σε συμμετοχές στην Αγγλία) όμως η ομάδα του δεν έφτιαξε τις φάσεις που περίμενε και μετά το 0-0 έμεινε στο Νο2 του ομίλου.

Σλοβακία (Γιαν Κόζακ): Κόζατσιτς, Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Χούμποτσαν, Πετσόβσκι (67' Γκιομπέρ), Κούτσκα, Χάμσικ, Μακ, Βάις (78' Σκρίνιαρ), Ντούντα (57' Σβέντο).

Αγγλία (Ρόι Χόντγκσον): Χαρτ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Κλάιν, Μπερτράντ, Ντάιερ, Χέντερσον, Γουίλσιρ (56' Ρούνεϊ), Λαλάνα (60' Ντέλε Αλι), Στάριτζ (75' Κέιν), Βάρντι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code