ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιόχανσον: «Θέλω να παίξω στην Ευρώπη με την ΑΕΚ»

Να παίξει με την ΑΕΚ στην Ευρώπη θέλει ο Γιάκομπ Γιόχανσον, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων σε Μέσο της πατρίδας του.
Παράλληλα, ο Σουηδός χαφ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, ενώ ανέφερε πως ο Τιμούρ Κετσπάγια, του έχει κάνει εντύπωση παρότι γνωρίζονται λίγες μόνο ημέρες.

«Ξεκουράστηκα στη Σουηδία, στο Τρόχαλταν, όπου μεγάλωσα. Δεν μου αρέσει να καίγομαι στον ήλιο. Είμαι αρκετά άσπρος (γέλια). Είναι θετικό που ξεκινάμε πάλι τις προπονήσεις», είπε αρχικά.

Για την κατάκτηση του κυπέλλου: «Το Κύπελλο σημαίνει πολλά για εμάς και τους φιλάθλους μας. Αγωνίστηκα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια κι αυτό είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μου. Μέσα στη σεζόν αλλάξαμε τρεις προπονητές, αλλά απ’ όλους ένιωθα εμπιστοσύνη και υποστήριξη. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά τον Οκτώβρη παραιτήθηκε και αντικαταστάθηκε από τον Γκουστάβο Πογιέτ, ωστόσο την άνοιξη απολύθηκε. Έπειτα ήρθε ο προπονητής της Κ20, Στέλιος Μανωλάς».

Για τον Κετσπάγια: «Έχω ακούσει ότι ο Κετσπάγια είχε αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ πριν 15 χρόνια, αλλά κατά τα άλλα είναι μια νέα γνωριμία. Είναι δύσκολο να πω πολλά μετά από λίγες μόνο μέρες εδώ, αλλά μου έχει κάνει θετική εντύπωση».

Για την παραμονή του στην ΑΕΚ: «Περνάω καλά εδώ, τόσο στην ΑΕΚ, όσο και στη ζωή μου και θέλω να παραμείνω εδώ. Ίσως κάποια στιγμή αποχωρήσω, ωστόσο αυτή τη στιγμή θέλω να συνεχίσω στην ΑΕΚ».

Για την περυσινή σεζόν: «Θέλω να συνεχίσω έτσι και να με εμπιστεύονται. Είμαστε μια ομάδα που επενδύει και θα έρθουν σίγουρα κι άλλοι παίκτες και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Θέλω να προκριθούμε και να παίξω πρώτη φορά στην Ευρώπη με την ΑΕΚ. Θα είναι καλό να πετύχουμε εκεί».

Για την εθνική Σουηδίας: «Εστιάζω στην ομάδα μου και στο σύλλογό μου. Αν τυχόν έρθει η ευκαιρία να αγωνιστώ στην εθνική θα ήταν πολύ ευχάριστο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code