ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κονέ : '' Δεν θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό ''

Συνέντευξη, μέσω της οποίας διέψευσε τα σενάρια μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό, παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ.


Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ για το εν λόγω ζήτημα:

«Λέγονται πολλά, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Είναι λίγο παράξενο γιατί όλα αυτά που γράφονται είναι υποθετικά. Το ότι έχω μία καλή σχέση με τον κύριο Στραματσόνι και ότι μιλάμε, δεν σημαίνει ότι εγώ θα έρθω στον Παναθηναϊκό. Τον εκτιμώ ως άνθρωπο και ως προπονητή αλλά ως εκεί. Δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα μου. Το να πάω στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή δεν ισχύει και δεν είναι στα άμεσά μου σχέδια. Το λάθος έγινε από τα ιταλικά ΜΜΕ. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε. Μιλάω με τον κ. Στραματσόνι και τον εκτιμάω. Δεν  έχω μιλήσει με κάποιον από τον Παναθηναϊκό ή με την Ουντινέζε

Δεν υποτιμώ τις ελληνικές ομάδες. Καλώς ή κακώς αγωνίζομαι στην Ιταλία και έχω βελτιωθεί. Εκεί μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και θα συνεχίσω να το κάνω εκεί. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στα άμεσα μου σχέδια να γυρίσω στην Ελλάδα. Δεν έχει συζητηθεί με μένα. Αν έχει συζητηθεί μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ουντινέζε είναι δύσκολο να μην με είχαν ενημερώσει. Ο δανεισμός μου στη Φιορεντίνα δεν πήγε καλά. Θα ήταν δύσκολο να έρθω δανεικός στον Παναθηναϊκό από την Ουντινέζε. Είναι δύσκολο. Αν αυτό γινόταν στο μέλλον, που δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, δεν θα ήταν ως δανεικός».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code