ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έχει «ψαχθεί» για Φλέτσερ η ΑΕΚ

Ο Στίβεν Κένεθ Φλέτσερ είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα της ΑΕΚ όσον αφορά την ενίσχυση της επίθεσης εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», ο Σκοτσέζος επιθετικός προτάθηκε πριν από μερικές ημέρες στην «Ένωση» και από τότε σήμανε συναγερμός για την περίπτωσή του, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές για τον 29χρονο άσο.

Πρόκειται για έναν δυνατό φορ με αξιόλογες ικανότητες, ο οποίος μπορεί να ανταπεξέλθει σε σκληρές άμυνες πριν πάει η Σάντερλαντ έδωσε περίπου 14 εκατ. ευρώ στη Γουλβς. Την ίδια ώρα, στο προσκήνιο παραμένει πάντα η περίπτωση του Ιμπραΐμα Μπαλντέ, με τον «Δικέφαλο» να δείχνει πως ελέγχει την περίπτωση του 27χρονου φορ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Τιμούρ Κετσπάγια φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να γίνουν άμεσα κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, όπως του επιθετικού και του αριστερού μπακ, προκειμένου να βρίσκεται από την αρχή της προετοιμασίας της ομάδας στην Πολωνία.

Οι διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, από την πλευρά τους, θεωρούν ότι δεν πρέπει να βιαστούν, αφού πρόκειται για δύο πολύ σημαντικές θέσεις και πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code