ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα φιλικά του ΠΑΟΚ!

Εργομετρικά, ιατρικές εξετάσεις, προπονήσεις και φιλικά έρχονται να διαδεχτούν την απαραίτητη καλοκαιρινή ξεκούραση.
Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σεζόν κι ο ΠΑΟΚ διαμορφώνει το πρόγραμμά του εν όψει των προκριματικών του Champions League.
Οι εργομετρικές και οι ιατρικές εξετάσεις θα ξεκινήσουν από τις 21 Ιουνίου με τους παίκτες χωρίζονται σε γκρουπ προκειμένου ν’ ακολουθήσουν την καθιερωμένη διαδικασία πριν μπουν στο γήπεδο. Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης (22.06) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και θα είναι κλειστή για τον κόσμο και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Όσοι επιθυμούν να έχουν μια πρώτη εικόνα από τον ΠΑΟΚ της σεζόν 2016-17 και να δουν από κοντά τα νέα πρόσωπα της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν ως την Παρασκευή (24.06) οπότε θα μπορούν να παρακολουθήσουν την απογευματινή προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο της Τούμπας.

Από αυτήν θ’ απουσιάζουν σίγουρα οι Τζιόλης, Τζαβέλλας, Ροντρίγκες οι οποίοι είχαν διεθνείς υποχρεώσεις μετά το τέλος των Play Offs και οι Κάτσε, Μακ, που συμμετέχουν στο Euro 2016. Οι πρώτοι θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Oosterbeek της Ολλανδίας όπου 04 με 18 Ιουλίου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η επιστροφή των Κάτσε, Μακ εξαρτάται από την πορεία των εθνικών τους ομάδων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες. Η πρώτη αναμέτρηση είναι κόντρα στην ολλανδική Silvolde SC. Ο αγώνας θα γίνει στις 06.07, στις 19:00 ώρα Ελλάδας, στις εγκαταστάσεις του Oosterbeek όπου θα προπονείται ο Δικέφαλος.

Στη συνέχεια, ο δείκτης δυσκολίας των τεστ της ομάδας του Βλάνταν Ιβιτς ανεβαίνει. Στις 09.07 ο ΠΑΟΚ θ’ αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Βελγίου Club Brugge που προετοιμάζεται για τους ομίλους του Champions League. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19:00 ώρα Ελλάδας στο γήπεδο της περιοχής Garderen.

Τέσσερις μέρες μετά, στις 13.07, στις 20:00 ώρα Ελλάδας στο Apeldoorn, o Δικέφαλος θα δοκιμαστεί με την Steaua Bucuresti που την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπεσε από την κορυφή του πρωταθλήματος Ρουμανίας που κατέληξε στην Άστρα. Η Steaua, όπως κι ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το τέταρτο και τελευταίο φιλικό του βασικού σταδίου της προετοιμασίας αναμένεται να οριστικοποιηθεί και ν’ ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες.

Ακόμα δύο φιλικά 

Ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 18.07 και πριν το πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα πραγματοποιήσει ακόμα ένα φιλικό τεστ. Στις 21.07 θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Τούμπα.
Τέλος, μετά τα δύο πρώτα επίσημα ματς και πριν τα Play Offs του Champions League ή του Europa League, ο ΠΑΟΚ στις 10.08 θ’ αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code