ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με επίδειξη δύναμης στους «8» η Γερμανία

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Γερμανία να «καθαρίσει» του ματς με τη Σλοβακία (3-0) και να προκριθεί στους προημιτελικούς του EURO 2016.

Η καλύτερη ομάδα της αναμέτρησης στο «Πιερ Μορουά» του Λιλ ήταν αυτή που θα συνεχίσει στη διοργάνωση. Με δύο γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και άλλες τρεις «καθαρές» ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, η Γερμανία φρόντισε από την αρχή του αγώνα με τους Σλοβάκους να δείξει ότι δεν είχε καμία απολύτως διάθεση για να περιπλέξει τα πράγματα.
Στο 8΄ ο Μπόατενγκ με σουτ έξω από την περιοχή (βρήκε και στο πόδι εντός αντιπάλου) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και με το πρώτο του γκολ σε διεθνή αγώνα με τα «πάντσερ» σε 63 συμμετοχές έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Λεβ. Ο Οζίλ στο 13΄ νικήθηκε από τον Κόζατσικ από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο, στο 43΄ από την εξαιρετική ενέργεια του Ντράξλερ, ο Γκόμεζ πέτυχε το 2-0.Με εξαιρετική διαχείριση στην επανάληψη τα «πάντσερ» όχι μόνο δεν κινδύνευσαν από τη Σλοβακία, αλλά στο 63΄ πέτυχαν και τρίτο τέρμα. Από κόρνερ που εκτέλεσε ο Οζίλ και κεφαλιά του Χούμελς, ο Ντράξλερ με γυριστό σουτ «έγραψε» το 3-0 μέσα σε αποθέωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code