ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Πικέ "λύγισε" τον ΑΠΟΕΛ, την πάτησε η Παρί (VIDEO)


Ο ΑΠΟΕΛ πάλεψε στη Βαρκελώνη, αλλά δεν απέφυγε την ήττα (1-0) από την ανανεωμένη Μπαρτσελόνα του Λουίς Ενρίκε στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου στο Champions League. Ο Άγιαξ στέρησε δύο βαθμούς από την Παρί Σεν Ζερμέν (1-1).

Το βασικό ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ στο "Καμπ Νου" ήταν ν' αμυνθεί αποτελεσματικά και να ψάξει οτιδήποτε στην αντεπίθεση. Θαρραλέα και καλά στημένη η ομάδα του Γιώργου Δώνη, δεν τρόμαξε από την Μπαρτσελόνα των επτά παικτών της Μασία στο αρχικό σχήμα και με τις γραμμές πολύ κοντά θα έβγαζε αναίμακτα το πρώτο μισό, αν στο 28' έλειπε η αδράνεια στο φάουλ του Μέσι, ο οποίος βρήκε αμαρκάριστο στην περιοχή τον σκόρερ Πικέ. Το γκολ των γηπεδούχων κάθε άλλο παρά απογοήτευσε τους πρωταθλητές Κύπρου. Μάλλον τους πείσμωσε και τους ατσάλωσε.

Ο Πάρντο στο 40' έδιωξε το σουτ του Μέσι και στο 57' ο Ντε Βισέντι πάτησε περιοχή απειλώντας (κόντρα κόρνερ στον Μπαρτρά), ήταν όμως δύσκολο για τον ΑΠΟΕΛ να αποσπάσει κάτι από το εν λόγω ματς. Ο Μαντούκα, που μπήκε στο γήπεδο, είχε μια καλή κούρσα, άλλη μία ο Ντε Βινσέντι, η πραγματικά μεγάλη ευκαιρία όμως των "κιτρινομπλε" χάθηκε στο 91'. Ο Μαντούκα δοκίμασε το πόδι του από μακριά και ο Τερ Στέργκεν έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Θα ήταν το ιδανικό φινάλε σε μια σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Τουλάχιστον έδειξε ότι δεν θα είναι ο φτωχός συγγενής.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Μπαρτρά, Πικέ, Αντριάνο, Τσάβι (61' Ινιέστα), Σάμπερ, Σέρτζι Ρομπέρτο (79' Ραφίνια), Μουνίρ (68' Σάντρο), Μέσι, Νεϊμάρ

ΑΠΟΕΛ: Πάρδο, Αντωνιάδης, Μάριο Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες (61' Μαντούκα), Αλωνεύτης, Ντε Βινσέντι (79' Χαραλαμπίδης), Σέρινταν (75' Τζεμπούρ)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code