ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νέα εποχή στην Ferrari!

Τέλος εποχής στη Ferrari
Ο Λούκα Ντι Μοντετζέμολο δεν είναι πια το «αφεντικό» της Ferrari! Σήμερα ανακοινώθηκε η αποχώρησή του μετά από μια θητεία 23 ετών με μεγάλες επιτυχίες. Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος... 



Κι όμως μετά από 23 χρόνια η Ferrari έχει νέο αφεντικό. Όπως έγινε γνωστό σήμερα ο Λούκα Ντι Μοντετζέμολο πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από τον προεδρικό θώκο της ιταλικής εταιρείας έχοντας συνδέσει την παρουσία του στην ιταλική εταιρεία με μεγάλες επιτυχίες. 

Μάλιστα, έγινε γνωστός και ο νέος πρόεδρος της Ferrari ο οποίος θα είναι ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της Fiat Chrysler η οποία κατέχει το 90% της Ferrari. 

«Είναι το τέλος μιας εποχής. Αποφάσισα να αποχωρήσω από τη θέση του Προέδρου μετά από 23 υπέροχα χρόνια»
, άρχισε τις δηλώσεις του ο Μοντετζέμολο και συνέχισε: 

«Αρχικά, να πω ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ferrari στις εγκαταστάσεις, τα γραφεία, στις πίστες και σε όλα τα σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Είναι πραγματικά οι αρχιτέκτονες της ανάπτυξης της εταιρίας, έχουμε μαζί πολλές αξέχαστες νίκες. Θέλω να πω ένα μεγάλο αντίο και ευχαριστώ σε όλους τους τεχνικούς και εμπορικούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, οι σκέψεις μου είναι στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι πάντα μας στήριζαν με ενθουσιασμό, κυρίως στις πιο δύσκολες στιγμές μας. Ήταν μεγάλη μου τιμή που ήμουν στην ηγεσία. Η Ferrari μαζί με την οικογένεια μου ήταν τα δύο πιο σημαντικά πράγματα της ζωής μου», κατέληξε. 

Πρέπει να επισημανθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει πολλές φήμες σχετικά με την αποχώρησή του Μοντετζέμολο από την ηγεσία της ιταλικής εταιρείας. 

Ο ίδιος όμως, με δηλώσεις του από την Μοντζα πριν το γκραν-πρι είχε διαψεύσει τα πάντα επισημαίνοντας ότι πρόκειται να παραμείνει στο "κεφάλι" της Ferrari. 

«Είδα και άκουσα πολλές φήμες σχετικά με εμένα και αυτό συμβαίνει πολύ συχνά το καλοκαίρι στην Ιταλία. Αυτή τη φορά όμως παραγινε. Συνεχίζω να δουλεύω και δεν ήρθα εδώ για διακοπές. Έχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικούς μήνες. Τον περασμένο Μάρτιο είπα στους μετόχους και στους ανθρώπους της Ferrari, που κάθε άνδρας και γυναίκα στη Ferrari είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής μου, ότι είμαι έτοιμος να δεχτώ άλλα τρία χρόνια και δεσμεύτηκα απέναντί τους», είχε τονίσει το Σάββατο σε μια πρόθεσή του να βάλει τέλος στις φήμες. 

inner

Ωστόσο μετά το γκραν-πρι και την νέα κακή παρουσία της Ferrari ο Μαρκιόνε είχε πετάξει το... γάντι στον Μοντετζέμολο. 

«Η Ferrari είναι για να κερδίζει στη Formula 1. Δεν θέλω να βλέπω τους οδηγούς μας στην 7η και στη 12η θέση. Βλέπω την ‘κόκκινη ομάδα’ να έχει τους καλύτερους οδηγούς, εκπληκτικές εγκαταστάσεις, πραγματικά καλούς μηχανικούς, βλέπω όλα αυτά και σκέφτομαι ότι έχουμε να κερδίσουμε από το 2008…», ήταν τα λόγια του. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code