ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΡΙΟ Η ΙΣΙΜΠΑΓΕΒΑ


Η Γέλενα Ισιμπάγεβα θα αργήσει να επιστρέψει στους στίβους αφού η αθλήτρια του επί κοντώ τόνισε πως στόχος της είναι οι Ολυμπιακοί στο Ρίο το 2016.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα υπήρχαν αρκετές φήμες σχετικά με την επιστροφή της Γέλενα Ισινμπάγεβα στους στίβους. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ πριν από λίγους μήνες έγινε μανούλα.

Η ίδια με δήλωσή της μέσα από το προφίλ της στο instagram θέλησε να δώσει τέλος στα σενάρια και να ενημερώσει με τον πλέον επίσημο τρόπο τους θαυμαστές της για το πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτό θα συμβεί, εάν όλα πάνε καλά, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο με την "τσαρίνα των αιθέρων" να επιστρέφει στις προπονήσεις μέσα στο 2015.

"Τα media αναφέρουν πολλές αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή μου στους αγώνες για αυτό αποφάσισα να σας ενημερώσω προσωπικά για τα σχέδια μου. Αυτή την περίοδο είμαι πλήρως απασχολημένη με την κόρη και την οικογένειά μου και κάνω απλώς χαλαρή προπόνηση. Δεν θα αρχίσω να προπονούμαι σε φουλ ρυθμούς νωρίτερα από τον Ιούνιο του 2015".

"Για μένα βασικός στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016 κι έτσι δεν θα λάβω μέρος σε αγώνες το 2015. Αυτά είναι τα πλάνα μου, αλλά θα δούμε τι θα δείξει η πραγματικότητα", αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code