ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΣΙΑΛΜΑΣ :«ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟΝ ΑΡΗ»


Για την επικείμενη μετακίνηση του στον Άρη μίλησε ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Κοντά στον Άρη βρίσκεται ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και του Πλατανιά Δημήτρης Σιαλμάς που μίλησε στο «Metropolis» για τις λεπτομέρειες που απομένουν για να ενισχύσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια που θα κάνει για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Θα δούμε τις επόμενες ώρες το αν θα έρθω. Έχει γίνει μια πρόταση από τον Άρη, είμαι πολύ θετικός στο να έρθω και θα κριθούν τα πάντα στις επόμενες λεπτομέρειες.

Εγώ αυτό που είπα στον Γαλανό, είναι να μου διασφαλίσει κάποιες εγγυήσεις, έρχομαι. Γιατί γουστάρω να παίξω στον Άρη. Αυτά τα θέματα είναι των δικηγόρων και των μάνατζερ, δεν είναι δικά μου. Είναι κάποια πράγματα που τα συζητάει ο δικηγόρος μου με τον δικηγόρο του Άρη. Αγωνιστικές εγγυήσεις, δεν ζήτησα.

Πολύ πιθανόν τις επόμενες ώρες να ετοιμάσω βαλίτσες για την Θεσσαλονίκη. Όταν αγωνίζεται και φοράς την φανέλα του Άρη, έχεις κάποιες υποχρεώσεις.

Ο Άρης είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολύ κόσμο. Επειδή δεν ένιωθα ποδοσφαιριστής το τελευταίο χρονικό διάστημα και επειδή ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα, γουστάρω να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να παίξω με τον Άρη. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί στον Άρη.»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code