ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκος Κατσικοκέρης : Είμαι ΑΕΚ , δεν το κρύβω,απόλυτο φαβορί η ΑΕΚ !

Ο Νίκος Κατσικοκέρης που θα τεθεί αντίπαλος της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Β’Εθνικής μιλά στο ΑΕΚ LIVE και δηλώνει πως είναι Ενωσίτης.



Η συνέντευξη είναι από τον Μιχάλη Μικελλή του aek-live.gr

Νίκος πώς νιώθεις που θα τεθείς αντιμέτωπος με την ΑΕΚ;

«Είναι περίεργο το συναίσθημα. Τα έφερε έτσι η μοίρα να αγωνιστώ με την ομάδα της καρδιάς μου στην πρεμιέρα της στη Β’Εθνική. Δεν το έχω κρύψει ότι είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ».

Πώς σου φαίνεται η ΑΕΚ φέτος;

«Θεωρώ ότι η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Super League. Την έχω παρακολουθήσει σε 3-4 παιχνίδια και με Ρόμα και με Φωκικό και σε άλλα φιλικά. Μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση έχει κάνει καλές προσθήκες».

Περιμένεις με αγωνία το ματς;

«Σίγουρα, γιατί η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα είναι καταπληκτική. Εγώ είμαι επαγγελματίας και απ’την πλευρά μου θα τα δώσω όλα για την ομάδα μου τον Παναιγιάλειο. Θα είμαι για 90 λεπτά αντίπαλος της ΑΕΚ δίνοντας το 100%».

Τί θυμάσαι απ’την εποχή που έπαιζες με τον Δικέφαλο αετό στο στήθος;

«Έχω να θυμάμαι μόνο καλά πράγματα απ’το πέρασμά μου απ’την ΑΕΚ σε μία πραγματικά πολύ δύσκολη χρονιά. Κρατώ την αγάπη του κόσμου και όσους μου στάθηκαν στα δύσκολα. Ελπίζω μία μέρα να γυρίσω για να καταφέρω αυτά που δεν έκανα στο πρώτο μου πέρασμα».

Πώς περνάς στο Αίγιο;

«Στον Παναιγιάλειο έχω βρει την ποδοσφαιρική μου γαλήνη. Αποτελείται από ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και την ομάδα, είναι δίπλα στους παίκτες ανά πάσα στιγμή».

Για πού στοχεύετε φέτος;

«Στόχος του Παναιγιάλειου είναι να μπει στα πλέι οφ και ευελπιστώ ότι θα το κάνουμε. Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη, γιατί έτσι πρέπει να κάνει πάντα μία ομάδα με τις υποδομές του Παναιγιάλειου».

Στο τέλος θα θέλαμε να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ που σε είχε υποδεχτεί τόσο θερμά.

«Ο κόσμος της ΑΕΚ να κάνει η υπομονή και τα καλύτερα έρχονται».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code