ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο αδερφός του Μπαλοτέλι

Ο αδερφός του Μάριο Μπαλοτέλι, Ενόκ Μπαρουά, έγινε αποδέκτης ρατσιστικών μηνυμάτων κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ο αδερφός του Μάριο Μπαλοτέλι, Ενόκ Μπαρουά, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού σε ερασιτεχνική κατηγορία της Ιταλίας.

Ο Μπαρουά αγωνίζεται στην Βαλεκαμόνικα και το περιστατικό συνέβη στο ντέρμπι με την Ντάρφο Μποάριο. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από τη Μπρέσια και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε κάθε τους αναμέτρηση είναι εκρηκτική.

Αναφερόμενος στο περιστατικό ο Μπαργουά δήλωσε: "Με αποκαλούσαν βρομιάρης μαύρο, έκαναν ήχους πιθήκων και έμπλεξαν ακόμη και τον αδερφό μου Μάριο σε αυτό. Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί ήταν τόσο επικεντρωμένοι σε εμένα. Στην έναρξη του παιχνιδιού εκνευρίστηκα καθώς τα συνθήματα ήταν ενοχλητικά, αλλά έκανα πως δεν τα άκουγα".

"Δεν είναι η πρώτη φορά, αν και δεν με είχαν προσβάλει έτσι για καιρό τώρα. Τα άτομα που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο δεν αξίζουν να χάνουμε το χρόνο μας να μιλάμε για αυτούς. Οι άνθρωποι που με έβριζαν ήταν οι ίδιοι που έξω από το γήπεδο με χαιρετάνε. Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι κάποιοι τόσο κακοήθεις".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code