ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΗΤΤΑ, ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ


Στο καλύτερο δυνατό σημείο ήρθε η ήττα του Ολυμπιακού από την Ουνικάχα Μάλαγα, στο διεθνές τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

Οι Πειραιώτες έτρεχαν θετικό σερί, στα φιλικά προετοιμασίας τους, 4-0. Κέρδισαν διαδοχικά τις Ολίμπια Λιουμπλιάνα, Βενέτσια, Φορλί και Εφές Αναντόλου, πριν γνωρίσουν την ήττα από το συγκρότημα της Ανδαλουσίας στο «Gloria Cup». Τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας όσο και ο Τρέμελ Ντάρντεν συμφώνησαν πως το αρνητικό αποτέλεσμα θα τους κάνει καλό στο μέλλον. Ο 48άχρονος τεχνικός εντόπισε τις αδυναμίες των παικτών του, κυρίως στον αμυντικό τομέα, και θα δουλέψει στη συνέχεια για να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Προς το παρόν, βέβαια, τους περιμένει ακόμα ένα φιλικό στη γείτονα χώρα. Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο μικρό τελικό του διεθνούς τουρνουά της Κωνσταντινούπολης (26/09, 18.00). Η επιστροφή παικτών και τεχνικής ηγεσίας στη χώρα μας έχει προγραμματιστεί για την επομένη (27/09), πριν από την αναχώρησή τους για το Ρέθυμνο και το «Πέτρος Οικονομάκης» που είναι προγραμματισμένο για το διάστημα 2-5 Οκτωβρίου στο «Μελίνα Μερκούρη». Θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, κατά σειρά, τους οικοδεσπότες και τη ρωσική Ούνιξ Καζάν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code