ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γλύκος: "Πολύ θετικό που έμεινε ο Κλάους"

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δήλωσε πως ο Αθανασιάδης ήταν πιεσμένος το τελευταίο διάστημα. Άνθρωπος της Ντιναμό Μινσκ χθες στην Τούμπα.

Ο Παναγιώτης Γλύκος μίλησε στη NOVA μετά τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Αρχικά, σημείωσε: "Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο ματς αν και η Νίκη Βόλου είχε δύο άτυχα αποτελέσματα. Με τέτοιες ομάδες μπορείς να την πατήσεις, αλλά εμείς δείξαμε δημιουργικότητα και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη καθώς μας βοήθησε και το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Η διαφορά με το πρώτο ματς είναι ότι κάναμε τις ευκαιρίες γκολ τώρα. Όσο περνάει ο καιρός η ομάδα δένει περισσότερο και βγάζει καλύτερο ποδόσφαιρο".

Όσο για το γεγονός ότι ο ίδιος προέρχεται από τον Ολυμπιακό Βόλου, σημείωσε: "Δεν παίζει κάποιο ρόλο που έπαιζα στον Ολυμπιακό Βόλου, είμαι Βολιώτης και χαίρομαι που υπάρχει μία ομάδα στην πρώτη κατηγορία και εύχομαι να ανέβει και ο Ολυμπιακός Βόλου".

Σε ό,τι αφορά στην ανανέωση συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη, είπε: "Με τον Κλάους έχω μια ιδιαίτερη σχέση, τον έβλεπα πως ήταν πιεσμένος, το καλό είναι ότι για τα επόμενα χρόνια θα είναι εδώ και αυτό είναι πολύ θετικό".

Τέλος, για το ματς της Πέμπτης με την Ντιναμό ΜΙνσκ, σημείωσε: "Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς, θα είναι πολύ διαφορετικό και πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες αυτού του αγώνα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα".

Άνθρωπος της Ντιναμό είδε το ματς

Η Ντιναμό Μινσκ έστειλε "κατάσκοπο" στην Τούμπα χθες το απόγευμα και παρακολούθησε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Νίκη Βόλου. Στη Θεσσαλονίκη έφτασε αρκετές ώρες νωρίτερα για να τσεκάρει το ξενοδοχείο που θα διαμείνει η αποστολή της Ντιναμό σε λίγες μέρες, τις αποστάσεις και τις διαδρομές προς και από το γήπεδο και το αεροδρόμιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code