ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2

Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2 | onsports.gr

Η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης Ατλέτικο Μαδρίτης είδε... αστράκια στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να την... ισοπεδώνει (3-2) στην πρεμιέρα του στα... αστέρια του Champions League.


Οι Πειραιώτες επέστρεψαν με τον καλύτερο τρόπο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, επικρατώντας των Πρωταθλητών Ισπανίας, με… δράστες τους Μαζουάκου (13’), Αφελάι (31’) και Μήτρογλου (73’) ενώ για τους Ίβηρες σκόραραν οι Μάντζουκιτς (38’) και Γκρίεζμαν (86’). Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση… ξόρκισαν την κακή παράδοση που είχαν τα τελευταία χρόνια, αρχίζοντας το Champions League με ήττα και πλέον βρίσκονται στην κορυφή του Α’ ομίλου, μαζί με την Γιουβέντους, που επικράτησε της Μάλμε και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Σουηδούς.

Εξαιρετικός, για ένα ακόμα παιχνίδι, για τους Πειραιώτες ήταν ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, ο οποίος μπορεί να μην σκόραρε, αλλά μοίραζε σωστά την μπάλα στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός «χτύπησε» την Ατλέτικο Μαδρίτης από το… δυνατό της σημείο, τον χώρο του κέντρου, με τους Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτη, Κασάμι και Τσόρι να σταματούν την ανάπτυξη των Ισπανών, ενώ όταν το «συγκρότημα» του Τσόλο Σιμεόνε έβρισκε τους διαδρόμους προς την εστία του Ρομπέρτο, ο πρώην πορτιέρο των «ροχιμπλάνκος» είχε τις… απαντήσεις.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code