ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ΡΕΑΛ ΔΙΝΕΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ,Η ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΕΧΕΙ 159 ΕΚ. ΕΥΡΩ;


Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα της Guardian αποκαλύπτει την πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης να πουλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι και υπολογίζει το κόστος της μετακίνησης του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα λεφτά είναι... πολλά.

Η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ρεάλ Μαδρίτης έχει διαταραχθεί τους τελευταίους μήνες κάτι που δεν αποτελεί μυστικό πλέον. Ο Πορτογάλος περίμενε διαφορετικά πράγματα το καλοκαίρι που μας πέρασε, στο μεταγραφικό κομμάτι, αφήνοντας μάλιστα να διαρρεύσει η δυσαρέσκεια του.

Πληθώρα δημοσιευμάτων ανά τον κόσμο ήθελαν τον Πορτογάλο να σκέφτεται ακόμα και την αποχώρηση του από την "βασίλισσα", με πιθανότερο προορισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο να συμβεί. Για φέτος, γιατί του χρόνου...

Δεν θα έλεγε όχι σε πώληση η Ρεάλ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Guardian, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι αρνητική στο να πουλήσει τον Ρονάλντο το καλοκαίρι που μας έρχεται. Ο Πορτογάλος εκείνη την περίοδο θα έχει κλείσει ήδη τα 30 του χρόνια και όπως είναι λογικό η τιμή του θα παρουσιάζει πτωτική πορεία μέσα στους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Αν βρεθεί σύλλογος, λοιπόν, που θα δώσει περίπου 70-75 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει η μετακίνηση δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο σενάριο. Βέβαια για μία ομάδα σαν την Γιουνάιτεντ (που φέρνει ως παράδειγμα η Guardian), το κόστος της μεταγραφής δεν είναι το μόνο που πρέπει να υπολογίσει

Ο Ρονάλντο αμείβεται με 21 εκ. ευρώ το χρόνο στην Ισπανία, με την Ρεάλ, μάλιστα, να πληρώνει εκείνη το 52% που αντιστοιχεί σε φόρους.

Έτσι μεταγραφή+συμβόλαιο (τετραετούς διάρκειας) εκτοξεύει το συνολικό ποσό περίπου στα 159 εκ. ευρώ.


Αξίζει μία τέτοια επένδυση για έναν παίκτη που θα έχει πατήσει ήδη τα 30 του χρόνια και δεν θα έχει μεταπωλητική αξία;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code