ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επιτέθηκε σε οπαδούς ο Σχορτσανίτης (pics)


Ποιος είδε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και δεν φοβήθηκε! Ο «Σόφο» ανέβηκε στις κερκίδες για να «βουτήξει» φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας που τον αποδοκίμαζαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Επιτέθηκε σε οπαδούς ο Σχορτσανίτης (pics)


«Τρελάθηκε» ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και όρμισε προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας! Στο Χάποελ-Μακάμπι Τελ Αβίβ (80-83), οι φίλοι της πρώτης «έκραζαν» εν χορώ τον «Big Sofo» απ’ την αρχή του αγώνα, λόγω ενός φραστικού επεισοδίου και με την λήξη του ο Έλληνας σέντερ κινήθηκε απειλητικά προς προς αυτούς με άγριες διαθέσεις. 

Προσπάθησε να «σκαρφαλώσει» στις κερκίδες όντας εκτός εαυτού, ωστόσο την τελευταία στιγμή συμπαίκτες, αντίπαλοι και άνθρωποι της ασφαλείας τον συγκράτησαν, προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα. 

Δυστυχώς πάνω στην… φασαρία υπήρξαν και απρόοπτα, καθώς στην προσπάθειά του να «βουτήξει» τους οπαδούς των γηπεδούχων, φέρεται να χτύπησε καταλάθος τον 4χρονο γιο του προέδρου της Χάποελ και την μητέρα ενός παίκτη. 

Μετά το ματς ο διεθνής σέντερ αρκέστηκε να πει: «Στο λεξιλόγιο των οπαδών της Χάποελ δεν υπάρχει η λέξη συμπαράσταση για την ομάδα τους. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βρίζουν».

«Θα είναι ντροπή αν δεν τιμωρηθεί ως το τέλος της σεζόν και δεν του απαγορευτεί να παίξει ξανά στο Ισραήλ», δήλωσε για το συμβάν ο πρόεδρος των ηττημένων. 

inner

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code