ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιατί έπρεπε (;) να "κιτρινιστεί" ο Κλάους

Περιπτώσεις στο φετινό πρωτάθλημα που παίκτες του Ολυμπιακού μάζεψαν την μπάλα από τα αντίπαλα δίχτυα χωρίς να τιμωρηθούν (VIDEOS).
Οι διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη επειδή μετά το γκολ που πέτυχε έτρεξε να πάρει την μπάλα από τα δίχτυα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων και να την στήσει στη σέντρα, δεν μπορεί να ευσταθούν για τον απλούστατο λόγο ότι την φετινή σεζόν υπήρχαν ανάλογες περιπτώσεις με πρωταγωνιστές παίκτες των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι, επίσης, δεν αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα.
Αναλυτικά:
Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1
 
Κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν δέχτηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο κίτρινη κάρτα, παρόλο που μετά το 1-1 από τον Φουστέρ δύο παίκτες των "ερυθρολεύκων" τρέχουν και παίρνουν την μπάλα μέσα από τα χέρια του Σηφάκη.
Πλατανιάς-Ολυμπιακός 1-4
 
Ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει σε 1-1, παίκτης των "ερυθρολεύκων" μαζεύει την μπάλα από τα αντίπαλα δίχτυα για την μεταφέρει γρήγορα στην σέντρα, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τον αγώνα χωρίς κίτρινη κάρτα.
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1:
 
Ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει μόλις στο 21' και παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει ακόμη πολύ δρόμο οι παίκτες του Ολυμπιακού... βιάζονται και παίρνουν την μπάλα από τα αντίπαλα δίχτυα για να την στήσουν γρήγορα στην σέντρα. Και πάλι κανείς τους δεν "κιτρινίστηκε".
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-1
 
Οι "ερυθρόλευκοι" ισοφαρίζουν στο 26' το γκολ του Καμαρά και για ακόμη μία φορά την τρέχουσα σεζόν παίκτης του Ολυμπιακού μαζεύει την μπάλα από τα αντίπαλα δίχτυα, χωρίς, φυσικά, να τεθεί θέμα κίτρινης κάρτας.
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 2-1
 
Στο ίδιο έργο θεατές και στην Τρίπολη, όπου ο Βέργος ισοφαρίζει στο 61', παίκτης του Ολυμπιακού αφού σπρώχνεται με αντίπαλό του παίρνει την μπάλα από τα δίχτυα, αλλά και πάλι δεν δέχεται κίτρινη κάρτα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code