ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προχωρά για νέα Τούμπα


Τη δυνατότητα να προχωρήσει στη ριζική ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας δίνει στον Ιβάν Σαββίδη το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε και αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Προχωρά για νέα Τούμπα


Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ιβάν Σαββίδης είχε προαναγγείλει την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ με την επένδυση να φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ. 

Ύστερα από την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά στις ρυθμίσεις της Πολεοδομικής Νομοθεσίας δίνει τη δυνατότητα στον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να υλοποιήσει το πλάνο για την ανακατασκευή της Τούμπας, η οποία θα είναι χωρητικότητας λίγο παραπάνω από 40.000 θέσεων. 

Το πλάνο του ομογενούς επιχειρηματία - σύμφωνα με το Goal - προβλέπει την κατασκευή σκέπαστρου σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου, ενώ αν προχωρήσει η ανακατασκευή της Τούμπας οι κερκίδες θα είναι πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο. 

Μάλιστα, από τη στιγμή που θα κατασκευαστεί το σκέπαστρο θα τοποθετηθούν και φωτοβολταϊκά συστήματα, ώστε να υπάρχει εξοικονόμηση ενέργειας. 

Επίσης, στην παραπάνω παρουσίαση από τον Σαββίδη είχε γίνει γνωστό πως θα τοποθετηθεί μεταλλικό κέλυφος στο εξωτερικό του γηπέδου. Εν τω μεταξύ, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο επιτρέπει στις ΠΑΕ να βελτιώσουν και τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν ως έδρα τα τμήματα υποδομής τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code