ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συνεχίζεται η μεταγραφολογία


Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει επτά επιθετικούς στο ρόστερ του, στο Μεξικό επιμένουν για τον Άλαν Πουλίδο και αναπτύχθηκε έντονη φημολογία τον Θανάση Παπάζογλου του ΟΦΗ. 
Συνεχίζεται η μεταγραφολογία


Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει πως οι συζητήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ θα γίνουν μετά το τέλος της σεζόν, καθώς θα υπάρξει σχετική συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ. 

Την ίδια ώρα, όμως, τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται και ιδιαίτερα για τη θέση του επιθετικού. 

Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες έχουν έξι επιθετικούς (!), συν τον Σαβιόλα που μπορεί να αγωνιστεί ως σέντερ φορ. Πρόκειται για τους Βαλντές, Σέποβιτς, Ολαϊτάν, Βέργο, Διαμαντάκο και Ιωαννίδης, ίσως και έναν δύο ακόμη παίκτες από την ομάδα Νέων του συλλόγου. 

Στο Μεξικό επιμένουν ότι υπάρχει θέμα με τον Άλαν Πουλίδο της Τίγκρες, ενώ τις τελευταίες μέρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία και για τον Θανάση Παπάζογλου που μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ το καλοκαίρι. 

Το θέμα είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με έναν παίκτη στην κορυφή της επίθεσης και έναν τον Τσόρι ή Σαβιόλα ως δεύτερο φορ, οπότε θα ήταν υπερβολή να έχουν τόσους πολλούς επιθετικούς την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Αυτή τη στιγμή παραμένει ανοιχτή η υπόθεση του Βαλντές που ανήκει στην Αλ Τζαζίρα, είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του Ολταϊτάν, «παίζει» το σενάριο να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα ο Σέποβιτς και κάτι αντίστοιχο να συμβεί με τους Διαμαντάκο, Ιωαννίδη. 

Όσον αφορά τώρα τον Παπάζογλου, παρά τις φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ότι είναι «κλεισμένος» από τη διοίκηση ειπώθηκε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. 

Τέλος, οι πρωταθλητές Ελλάδας διαψεύδουν και τα σενάρια που θέλουν να έχουν συμφωνήσει με τον Πανθρακικό για τον 19χρονο χαφ, Νίκο Καθάριο, αν και είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός κοιτάει όλους τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα – και όχι μόνο… 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code