ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η συνέντευξη Τύπου του τελικού


Γιάννης Αναστασίου και Γιώργος Γεωργιάδης έδωσαν το στίγμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, κάνοντας λόγο για μία "γιορτή" και στέλνοντας το μήνυμά τους στους φιλάθλους. "Πιο εύκολο εάν έπαιζαν οι 3 απόντες του ΠΑΟΚ", δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. "Εάν έπαιζα, θα έβαζα και γκολ", πρόσθεσε ο προπονητής του "δικεφάλου".Ο Γιώργος Γεωργιάδης εξήγησε ότι η κατάκτηση του κυπέλλου είναι πολύ σημαντική ώστε ο ΠΑΟΚ να αυξήσει τις κούπες στην τροπαιοθήκη του και για να δικαιωθούν οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδη, ενώ αποκάλυψε πως είπε στους παίκτες του ότι εάν αγωνιζόταν ο ίδιος, θα... σκόραρε.

Για το παιχνίδι

"Μου κάνει εντύπωση που αυτές οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τελικό μετά από 37 χρόνια. Για μένα είναι χαρά να βρίσκομαι σαν μέλος του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι. Έχουμε ικανότητα, έχουμε αξία, μακάρι και η τύχη να είναι μαζί μας για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Το παιχνίδι ξεκινά στις 20.00 και τελειώνει 22.00, οπότε δεν είναι πολύ μακριά ο τίτλος. Εκπλήξεις δεν μπορούν να υπάρχουν τώρα, όλες οι ομάδες γνωρίζονται. Όπως είπα και τις προηγούμενες μέρες, δεν κοιτάμε τις απουσίες, θα συγκεντρωθούμε στα παιδιά που έχουμε. Κάνουμε σκέψεις πριν από τα παιχνίδια, όταν ξεκινάει, όμως, ένα ματς, υπάρχουν ερωτηματικά, δεν μπορείς να ξέρεις πως θα εξελιχθεί. Θα παίξουν ρόλο και οι λεπτομέρειες".

Για τη διαιτησία

Δεν ανησυχώ καθόλου για την διαιτησία. Πρέπει να κάνουν το έργο τους, τους έύχομαι να έχουν θάρρος. Μάλλον δεν ακούστηκε τίποτα για τον διαιτητή, γιατί και ο συνάδελφός μου δεν ανησυχεί για την διαιτησία"".

Για τον Ιβάν Σαββίδη

"Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε έναν ισχυρό μεγαλομέτοχο και θέλουμε να επιστρέψουμε στα τρόπαια, ώστε και αυτός ο άνθρωπος να νιώσει χαρά και να συνεχίσει να δυναμώνει την ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Για το πώς βλέπει ο ίδιος, ως προπονητής, το παιχνίδι

"Έχω την ίδια λαχτάρα, όπως και όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Είπα και στους παίκτες μου ότι ως ποδοσφαιριστής έχω παίξει σε επτά τελικούς και έχω κερδίσει τους πέντε. Μάλλον αύριο θα πετύχαινα ένα γκολ, είναι απλά μαθηματικά, αλλά δεν μπορώ να αγωνιστώ. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι οι παίκτες, εγώ τους πιστεύω".

Για τον φόβο επεισοδίων

"Ας ελπίσουμε να μην γίνει τίποτα ούτε σήμερα, ούτε αύριο.

Για το ενδεχόμενο παραμονής του σε περίπτωση νίκης

"Το δικό μου το μέλλον δεν είναι σημαντικό. Ό,τι και να γίνει αύριο, ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια θα δυναμώσει. Ένα τρόπαιο βέβαια είναι πολύ σημαντικό. Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους τίτλους στην ιστορία μας".

Για το πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ

"Στο μυαλό μας είναι πως θα κερδίσουμε, δεν έχει σημασία να κερδίσουμε με 1-0 ή 3-1. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά που γεννιούνται κατά την διάρκεια του αγώνα. Στους ημιτελικούς χρειάστηκε να παίξουμε άμυνα, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, και το κάναμε εξαιρετικά. Κατά κύριο λόγο έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα. Υπάρχουν ένα δύο ερωτηματικά που θα τα δούμε τις επόμενες ώρες. Βλέπω την λαχτάρα και την δίψα που έχουν οι παίκτες μου για το τρόπαιο".

Σαλπιγγίδης: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει"
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει φαβορί σε έναν τελικό, ενώ τοποθετήθηκε και για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη αλλαγών.

Για την προσμονή που υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ

"Δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή την διαδικασία μόνο πίεση μπορεί να φέρει. Σκεφτόμαστε μόνο πως θα πρέπει να παρουσιαστούμε, να καταθέσουμε τα πάντα για τον τίτλο. Γνωρίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να κατακτήσει πολλά χρόνια το τρόπαιο. Είναι ένα ματς, είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει τον τίτλο. Σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ παίζει ρόλο και η τύχη. Ελπίζω να είμαστε καλοί και τυχεροί γιατί η ομάδα έχει τις δυνατότητες να κερδίσει αυτό το παιχνίδι".

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ

"Θα πρέπει να συμβιβαστούμε με τα δεδομένα, μακάρι να τους είχαμε. Κίνητρο υπάρχει ακόμη και πέρσι να το είχαμε κατακτήσει θα θέλαμε πάλι το τρόπαιο".

Για το σχόλιο που είχε κάνει "γελάει μαζί μας όλη η Ευρώπη" μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

"Η τοποθέτησή μου ήταν γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορούμε να ανατρέξουμε και σε άλλα γεγονότα που μπορεί να τα κοιτάει το προηγμένο ποδόσφαιρο και να μας γυρίζει την πλάτη. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να λύσουμε εμείς οι παίκτες. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων, αλλά πρώτα να αλλάξει η κοινωνία, της οποίας είναι προέκταση. Για αύριο πρέπει να έχουμε στόχο πως μόνο πως θα κερδίσουμε".

Για το παιχνίδι πρωταθλήματος

"Σε μεγάλα ματς δεν παίζει ρόλο το παρελθόν. Είναι ένα κίνητρο για όλους. Ξέρεις ότι σε 90 λεπτά θα πανηγυρίσεις έναν τίτλο, όλα τα άλλα είναι στατιστικά που είναι για την δουλειά σας. Για εμάς δεν σημαίνουν τίποτα, εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να το χαρούμε και να μην συμβεί τίποτα εκτός αγωνιστικού χώρου"

Για την εμπειρία του

"Είναι σημαντική η εμπειρία αλλά και ο νεανικός ενθουσιασμός μπορεί να παίξει τον ρόλο του. Πολλοί παράγοντες θα καθορίσουν το παιχνίδι, εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Δεν έχουμε περισσότερο άγχος και για τον Παναθηναϊκό και για τον ΠΑΟΚ είναι το ίδιο. Ακόμη και πιο αδύναμη να ήταν η μία ομάδα δεν θα σήμαινε τίποτα. Δεν είναι απαραίτητα κακό να υπάρχει ελεγχόμενο άγχος. Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να ζει με την πίεση. Έχουμε αφήσαμε πίσω τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό. Αυτά τα παιχνίδια είναι ένα σημάδι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αύριο".

Για το φαβορί

"Ο τίτλος του φαβορί δεν υπάρχει σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ. Ούτε άγχος έχουμε, έχουμε αυτοπεποίθηση. Ότι εγώ έχω αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό δεν σημαίνει κάτι. Κάθε παίκτης τιμάει την ομάδα του και τους ανθρώπους που τον έχουν επιλέξει".




Αναστασίου: "Πιο εύκολο εάν έπαιζαν οι 3 απόντες του ΠΑΟΚ"
Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει μία γιορτή στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σχολίασε τις απουσίες του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι το άγνωστο τον φοβίζει περισσότερο, εξήγησε ότι επικρατεί απόλυτη ηρεμία στις τάξεις της ομάδας του κι έστειλε μήνυμα στους οπαδούς, κάνοντας συγκρίσεις με τον πρόσφατο επεισοδιακό τελικό του ολλανδικού κυπέλλου.

"Θα έλεγα ότι πάντα ο τελικός Κυπέλλου αποτελεί από μόνος του μια γιορτή του ποδοσφαίρου και αυτό περιμένουμε να συμβεί. Παίζουν δυο από τις καλύτερες ομάδες και εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς έκτροπα γιατί είναι σημαντικό όλοι να καταλάβουν ότι είναι ένα παιχνίδι και σημασία έχει το αγωνιστικό μέρος και τίποτα άλλο. Γνωρίζουμε και οι δυο προπονητές και οι δυο ομάδες τα αδύνατα και δυνατά σημεία της κάθε ομάς. Ο καθένας θα κάνει καλύτερα την δουλειά του για να κερδίσει το Κύπελλο. Ευελπιστώ να είμαστε εμείς αλλά αυτό είναι κάτι που θα συζητήσουμε αύριο. Επιθυμώ να γίνει μια γιορτή και να είναι αντάξια του μεγέθους των δυο ομάδων".

Ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σημεία των δυο ομάδων;

"Νομίζω ότι το να λέμε ποια είναι τα δυνατά και αδύνατα δεν έχει σημασία. Οι δυο προπονητές γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Υπάρχει η θέληση και οι δυο ομάδες το θέλουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και στο παιχνίδι μας. Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο. Αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε αυτό το στοιχείο τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε το τρόπαιο".

Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει προπονητή περιμένετε να δείτε κάτι διαφορετικό;

"Θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ με προπονητή τον Γεωργιάδη έχει αλλάξει πολύ σαν ομάδα. Έχουμε δει σαν τεχνικό τιμ όλα τα παιχνίδια με τον Γεωργιάδη στον πάγκο. Θα είναι διαφορετικός αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι νομίζω ότι η τακτική πάει περίπατο. Θεωρώ ότι θα κριθεί στην δύναμη, την θέληση και το πάθος. Ο ΠΑΟΚ έχει απουσίες αλλά έχει αρκετό βάθος στο ρόστερ του και θέλω να πιστεύω ότι όποιοι μπουν θα κάνουν το καλύτερο για ν μην φανεί η απουσία τους. Παίζει με μια αμυντική γραμμή που θα είναι οι ίδιοι και από εκεί και πέρα έχει πολλές επιλογές στην επίθεση. Εμάς μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα και εκεί θα κάνουμε focus".

Επηρεάζουν οι απουσίες τον ΠΑΟΚ;

"Δεν επηρεάζουν. Προσωπικά θα ήθελα να παίζουν και οι τρεις, θα το προτιμούσα".

Πώς αντιμετωπίζετε αυτό το παιχνίδι εσείς και οι παίκτες;

"Ήρεμα. Πολύ ήρεμα”.

Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν φαβορί τον Παναθηναϊκό αυτό σας προσδίδει τον τίτλο του φαβορί;

"Αν κοιτάζαμε τις στοιχηματικές εταιρίες τι έδιναν από την αρχή της σεζόν θα είχαν κλείσει πολλές από αυτές. Σε έναν τελικό δεν υπάρχουν φαβορί είναι 50-50".

Βλέπουμε τους παίκτες σας να έχουν δίψα και θέληση ενώ οι περισσότεροι από αυτούς είναι νεαροί θεωρείτε ότι το ένα στοιχείο μπορεί να αντισταθμίσει το άλλο;

"Όπως είπα και πριν όταν φτάνεις σε έναν τελικό η αντιμετώπιση αυτού του παιχνιδιού είναι διαφορετική. Έχουμε κάνει τεράστια βήματα προόδου αν βάλουμε και τον βαθμό εμπειρίας που αποκτήσαμε μέσα από τον δεύτερο γύρο. Η ωριμότητα και η διάθεση που δείξαμε ήταν τεράστια. Ξέρω ότι τα παιδιά θα μπουν μέσα στο γήπεδο και θα κάνουμε αυτό που συζητήσαμε και τους έχω τρομερή εμπιστοσύνη”.

Για ποιο λόγο είπατε ότι θα θέλατε να παίζουν οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, λόγω ποιότητας του τελικού;

"Όχι, θέλουμε να πιστεύουμε ότι και οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ είναι σημαντικοί. Θα έκανε καλύτερα την αντιμετώπιση τους ενώ τώρα λίγο το άγνωστο προβληματίζει. Από αυτή την άποψη".

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο;

"Να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Να μην γίνουν έκτροπα. Πριν δυο εβδομάδες στον τελικό στην Ολλανδία προηγήθηκε 1-0 ο Άγιαξ και διακόπηκε το ματς για 25 λεπτά λόγω καπνογόνων που πέταξαν οι οπαδοί του Άγιαξ. Μετά η συμπεριφορά του προπονητή του Άγιαξ, της διοίκησης και του Κρόιφ του ίδιου ήταν να που πως οι συγκεκριμένοι οπαδοί δεν τους εκφράζουν. Με αποτέλεσμα 450 οπαδοί, οι πιο σκληροπυρήνικοι να τους αποκλείσουν από την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για τα επόμενα τρία χρόνια απαγορεύεται να πατήσουν στο γήπεδο της Φέγενορντ. Κάθε διοίκηση ομάδας οφείλει να προστατέψει το άθλημα. Είναι σημαντικό πάνω από όλα ένα παιχνίδι και όλοι οφείλουμε να το προστατέψουμε".

Μπροστά στο πάθος η τακτική πάει περίπατο;

"Πάνω από όλα ξεκινάει από την θέληση. Η τακτική παίζει μεγάλο ρόλο γιατί αν έχεις την θέληση αλλά όχι την τακτική και τρέχεις από εδώ και από εκεί όμως δεν είναι καλό. Πάνω από όλα όμως είναι η θέληση".

Ποια είναι τα οφέλη αν ο Παναθηναϊκός πάρει το Κύπελλο και πιστεύετε ότι σε περίπτωση που χάσετε το τρόπαιο θα επηρεαστεί η ομάδα ενόψει πλέι οφ;

"Θα έλεγα ότι είναι λίγο περίεργο ξεκινώντας το καλοκαίρι και το πως ξεκίνησε αυτή η ομάδα και το που φτάσαμε τώρα στον μεγάλο στόχο που είναι το Κύπελλο. Όταν είχαμε ξεκινήσει είχαμε πει κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Νομίζω ότι κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν πίστευε ότι η ομάδα θα φτάσει εδώ που έφτασε. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την ίδια φιλοσοφία και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι με παιχνίδι να παίζουμε για την νίκη και αυτό θα κάνουμε και αύριο. Στις 17 Μαΐου να κρίνουμε τους εαυτούς μας και να δούμε αν έχουμε βάλει τις βάσεις για την επόμενη σεζόν. Τα παιδιά ήδη έχουν διαψεύσει πάρα πολύ κόσμο. Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι και να συμβεί αύριο. Φτάσαμε στο ψηλότερο σκαλί πολλά μπορούν να συμβούν δεν σταματάει εδώ έχουμε κάνει μια προσπάθεια και ξέρουμε τι ζητάμε. Με την λήξη των πλέι οφ θα μπορούμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένα πράγματα".

Για εσάς τι σημαίνει αυτός ο τελικός;

"Είναι ένα παιχνίδι, ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, το αντιμετωπίζω το ίδιο και θέλω και οι παίκτες μου να το δουν το ίδιο. Σαν ευχαρίστηση όπως έχω πει από την πρώτη μέρα στα παιδιά. Να το ευχαριστηθούν και αν το ευχαριστηθούν τότε θα το ευχαριστηθώ και εγώ".

Για τις κενές ζώνες τι έχετε να πείτε;

"Αυτό είναι αναπόφευκτο πλέον γιατί οι ίδιοι οι οπαδοί δεν δείχνουν την συμπεριφορά που έπρεπε αλλά προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αύριο ο κόσμος των δυο ομάδων θα έχει την συμπεριφορά που πρέπει. Εγώ αυτό που είπα και πριν είναι ότι οι διοικήσεις όλων των ομάδων πρέπει να προφυλάξουν το άθλημα έχουμε φτάσει στο 2014 και ασχολούμαστε με πράγματα που δεν θα έπρεπε".

Πώς περιμένετε να δείτε τον ΠΑΟΚ;

"Έχει πολλούς παίκτες ποιοτικούς από το κέντρο και μπροστά. Αν δούμε τον ΠΑΟΚ παίζει ένα 4-2-3-1 ή 4-3-3 ή 4-4-1-1 που έπαιξε με τον Ολυμπιακό. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η κατάσταση στην οποία θα είμαστε εμείς. Βλέποντας την κατάσταση των παικτών όλη την εβδομάδα είμαι πολλά αισιόδοξος".

Αφού δεν έχετε μυστικά οι δυο ομάδες δεν μας λέτε κάποια από τα πλάνα σας;

"Νομίζω καλύτερα να τα δείτε αύριο".

Ο Ζέκα μέσα στην εβδομάδα είπε "Σε έναν τελικό δεν πας να παίξεις καλό ποδόσφαιρο πας να τον κερδίσεις", μπορεί ο Παναθηναϊκός να κερδίσει μην παίζοντας καλό ποδόσφαιρο;

"Ο Ζέκα είναι ο αρχηγός της ομάδας και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ξέρει ποια είναι η φιλοσοφία μας σαν ομάδα. Είμαστε μια ομάδα που μας αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και αυτό θα κάνουμε".

Κοτσόλης: "Άγχος είχαμε με τον ΟΦΗ"
Ο Στέφανος Κοτσόλης στάθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει άγχος στους ποδοσφαιριστές των "πρασίνων", σε αντίθεση με τον επαναληπτικό ημιτελικό κόντρα στον ΟΦΗ. Επιπλέον, εξήγησε ότι οι παίκτες πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα στον κόσμο.

"Καλησπέρα σας εγώ θα επαναλάβω όσα λέω στην διάρκεια της εβδομάδας και ίσως γίνομαι κουραστικός. Για εμάς είναι ένα ματς επιβράβευση και δικαίωση για όλους. Ανταμείβονται οι κόποι που καταβάλαμε όλη την χρονιά. Αποτελεί ένα επιστέγασμα της δουλειάς μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να κλείσει ο θεσμός με το τρόπαιο και εν συνεχεία να αντιμετωπίσουμε τα πλέι οφ".

Πόσο καλό είναι για έναν τερματοφύλακα να γνωρίζει ότι δεν παίζει ο καλύτερος επιθετικός του αντίπαλου;

"Όπως είπε και ο προπονητής μου ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ δεν εστιάζουμε σε έναν ποδοσφαιριστή και μόνο αλλά σε όλη την ομάδα. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες να καλύψουν το κενό του Αθανασιάδη και εκεί στρέφουμε την προσοχή μας".

Έχεις άγχος η προσμονή ενόψει του τελικού;

"Η αλήθεια είναι ότι άγχος είχα πριν τον επαναληπτικό με τον ΟΦΗ και μάλιστα αρκετό άγχος. Πλέον νομίζω δεν έχω. Φτάσαμε στον τελικό και έχουμε ανυπομονησία και προσμονή για να παίξουμε. Αν το χαρούμε όπως μας λέει συνέχεια ο προπονητής μας τότε θα είμαστε χαρούμενοι στο τέλος".

Είσαι πολλά χρόνια στην ομάδα, υπάρχουν ομοιότητες της φετινής σεζόν με άλλη χρονιά;

"Θεωρώ ότι σίγουρα υπάρχουν πολλές ομοιότητες με την χρονιά που πάλι είχαν προαχθεί κάποια παιδιά από την ακαδημία όπως ο Μπασινάς, ο Καραγκούνης, ο Αλεξόπουλος, ο Γκούμας. Απλά οι συνθήκες φέτος ήταν πιο δύσκολες. Αυτό που έχουμε κατορθώσει είναι πιο δύσκολο και πιο σημαντικό. Έγιναν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι. Προβλήματα που είχε η ομάδα σε οικονομικό επίπεδο, με παίκτες που δεν ξέραμε αν θα μείνουν στο ρόστερ. Πολλά νέα παιδιά και ξένοι παίκτες που δεν ήξεραν ποιο είναι το DNA του Παναθηναϊκού. Όταν υπάρχει σωστός προγραμματισμός, πίστη στο πλάνο, ακόμα και παρά τους όποιος κλυδωνισμούς υπάρξουν τα αποτελέσματα είναι αυτά που συζητάμε σήμερα. Σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες αλλά αυτό που έχει επιτευχθεί φέτος είναι πολύ πιο δύσκολο".

Είστε το σπουδαιότερο μέρος του παιχνιδιού ποιο είναι το μήνυμα που στέλνεις στους συμπαίκτες σου και στους παίκτες του ΠΑΟΚ;

"Δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις από τον κόσμο να έχει καλή συμπεριφορά και εμείς να ακολουθούμε διαφορετικό δρόμο. Είναι υποχρέωση μας να είμαστε αυτοί που πρέπει μέσα στο γήπεδο και να μην προκαλούμε. Αν υπάρχει θέληση και βούληση από όλους δεν θα υπάρξουν προβλήματα που να περάσουν στην κερκίδα".

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αισιοδοξείς αυτή τη σεζόν;

"Δεν είχα μπει σε αυτή τη διαδικασία, αυτό που με έκανε να αισιοδοξώ ήταν η πολύ καλή δουλειά που γινόταν από την αρχή της σεζόν. Είχαμε στο μυαλό μας αγώνα με τον αγώνα να γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος της χρονιάς να έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο από την πρώτη στιγμή γιατί του άρεσε αυτό που είδε και θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό τα έχουμε πάει καλά".

Ποιο είναι το δυνατό όπλο του ΠΑΟΚ και ποιο του Παναθηναϊκού;

"Δεν νομίζω ότι υπάρχουν δυνατά όπλα και μη είναι ένας τελικός. Ένα παιχνίδι. Δεν είναι ένας μαραθώνιος όπου θα μπορούμε να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και είναι φαβορί. Είναι όλα μαζί πλέον έχουμε βελτιωθεί. Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δυο ομάδες και οι δυο θέλουν το Κύπελλο και θα τα δώσουν όλα για αυτό".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code