ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Μπορεί να πάει σπίτι του ο Σουμάχερ"

Μετά από τρεις μήνες σε κώμα, ο Μίχαελ Σουμάχερ μπορεί να μεταφερθεί με ασφάλεια από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύεται, στο σπίτι του στην Ελβετία σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γιατροί.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, έπειτα από το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια που έκανε σκι στις 29 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η σύζυγος του επτά φορές παγκοσμίου πρωταθλητή, Κορίνα, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους γιατρούς προκειμένου να μεταφερθεί ο Γερμανός στο σπίτι του.

Ο διάσημος γιατρός αθλητών, Ρέιναρτ Βέινσταμπλ επεσήμανε πως το χρονικό σημείο είναι το πλέον κατάλληλο για την ασφαλή μεταφορά του Σουμάχερ στην Ελβετία, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του.

Συγκεκριμένα είπε: "Μια μεταφορά μπορεί να πραγματοποιηθεί ιδανικά με ελικόπτερο. Θα ήταν ασφαλές να μεταφερθεί ο Μίχαελ Σουμάχερ. Υπάρχει το ερώτημα σχετικά με το αν εξακολουθεί να αναπνέει με τη βοήθεια μηχανήματος, αλλά ακόμη κι έτσι, είναι εφικτό να μεταφέρεις έναν διασωληνωμένο ασθενή. Θα χρειαστεί να υπάρχει συνεχής φροντίδα και εγκαταστάσεις εξαερισμού".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code