ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παίκτη από την Ρουμανία κοιτάζουν στον Ολυμπιακό


Μπορεί το βλέμμα των ερυθρόλευκων να είναι σε φιέστα και στον ΠΑΟΚ, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια δεν σταματούν για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Ρουμανία, οι ερυθρόλευκοι κρατούν ψηλά στη λίστα τους  27χρονο διεθνή Ρουμάνο μεσοεπιθετικό, τον οποίο είχαν «τσεκάρει» και στα μπαράζ της Εθνικής Ελλάδας.

tanase
Όπως υποστηρίζουν οι Ρουμάνοι ο Τανάσε της Στεάουα παραμένει στη λίστα του Ολυμπιακού, μάλιστα αποκαλύπτουν πως θα υπάρξουν άμεσα επαφές των δυο πλευρών!
Οι Ρουμάνοι επιμένουν πως άνθρωποι του Ολυμπιακού θα βρεθούν σύντομα στο Βουκουρέστι για να έχουν νέο κύκλο επαφών με τους ιθύνοντες της Στεάουα, αν και τον παίκτη βολιδοσκοπούν και άλλες ομάδες του εξωτερικού.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίζεται κυρίως αριστερά, ωστόσο μπορεί να παίξει με ευκολία και στον άξονα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως δεν επιβεβαιώνεται κάτι από το Λιμάνι.
Ο Τανάσε έχει 34 συμμετοχές με τη Στεάουα φέτος (σε όλες τις διοργανώσεις), έχει σκοράρει 4 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και δέκα ασίστ. Παράλληλα, μετρά 33 ματς στην Εθνική Ρουμανίας, έχοντας 6 γκολ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code