ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λεωφόρος… Ευρώπης!


Τις απαραίτητες διαδικασίες για να μπορέσει την επόμενη σεζόν να δώσει στη Λεωφόρο τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια κάνει ο Παναθηναϊκός. 
Λεωφόρος… Ευρώπης!


Δεδομένη θεωρείται η επιθυμία του Παναθηναϊκού να αγωνιστεί στη Λεωφόρος στα προκριματικά της διοργάνωσης που θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη. 

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την βοήθεια που μπορεί να συνεισφέρει το «Απόστολος Νικολαΐδης», ως καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο σε σχέση με το Ολυμπιακό Στάδιο. 

Από τη στιγμή που ψηφίστηκε ο νόμος – για τη διάθεση του ποσού των 7 εκατ. ευρώ για τη Λεωφόρο – οι «πράσινοι» έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τα έργα, τα οποία όμως δεν πρόκειται να τελειώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Για αυτό στο «τριφύλλι», σύμφωνα με τη SportDay, προσανατολίζονται να κάνουν μία σειρά από έργα καλωπισμού τους επόμενους μήνες και η επέκταση της χωρητικότητας να γίνει στη διάρκεια της χρονιάς, χωρίς να επηρεαστεί η χρησιμοποίηση της έδρας σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Αυτός είναι ο λόγος που η διοίκηση διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα να δίνει στο ΟΑΚΑ όλα της τα ευρωπαϊκά παιχνίδια από το καλοκαίρι. 

Στο τέλος του μήνα αναμένεται ειδικό κλιμάκιο της UEFA στην Ελλάδα για να ελέγξει τα γήπεδα των ομάδων που θα παίξουν στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. 

Ένα από αυτά θα είναι και το «Απόστολος Νικολαΐδης» και στον Παναθηναϊκό παρουσιάζονται σίγουροι ότι το γήπεδο πληροί τις προϋποθέσεις για όλα τα προκριματικά για τα παιχνίδια τουEuropa League και με τις βελτιώσεις, που θα γίνουν είναι αισιόδοξοι, ότι μπορούν στη Λεωφόρο να παίξουν και στο Champions League

Το Ολυμπιακό Στάδιο θα δηλωθεί σαν δεύτερη έδρα, αφού όλοι οι σύλλογοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν εναλλακτική λύση, εφόσον δεν μπορούν να φιλοξενήσουν κάποιο ματς στην πρώτη τους έδρα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code