ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φόβοι για τη σεζόν του Μήτρογλου

Ο τραυματισμός του Κώστα Μήτρογλου μπορεί να του στερήσει το υπόλοιπο της σεζόν, σύμφωνα με τους φόβους που εκφράζουν δημοσιεύματα στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Έλληνας διεθνής φορ βρίσκεται στην Ιταλία για να εξεταστεί  στο "λαβωμένο" γόνατό του από ειδικό. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Standard", υπάρχουν φόβοι ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αν και αρχικά ο τεχνικός των Λονδρέζων και ουραγών της Premier League, Φέλιξ Μάγκατ, υπολόγιζε ότι θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Μήτρογλου στο προσεχές παιχνίδι με την Άστον Βίλα, όλα δείχνουν ότι ο διεθνής άσος δεν υπολογίζεται τουλάχιστον για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Ο 26χρονος επιθετικός έχει καταγράψει μόλις 2 συμμετοχές στην Premier League και ευελπιστεί με τη θεραπεία που θα ακολουθήσει στην Μπολόνια θα αποκαταστήσει πλήρως τη ζημιά που τον έχει θέσει ουσιαστικά νοκ άουτ τον τελευταίο μήνα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο χρόνος συμμετοχής του Μήτρογλου στη Φούλαμ ισοδυναμεί με 103.529 λίρες ανά λεπτό, υπολογίζοντας τις 12.000.000 λίρες που ήταν το κόστος της μεταγραφής και οι 40.000 λίρες με τις οποίες αμείβεται εβδομαδιαίος ο παίκτης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code