ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τέλος ο Μόγες από τη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άφησε για πολύ να "αιωρείται" το "φάντασμα" του Ντέιβιντ Μόγες πάνω από το "Ολντ Τράφορντ" μετά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τη Δευτέρα σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα και το πρωί της Τρίτης ανακοίνωσε την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της.
Η επιθυμία του κόσμου της Γιουνάιτεντ για την απόλυση του Μόγες ήταν δεδομένη εδώ και καιρό. Κι ενώ άπαντες ανέμεναν την απόφαση των "κόκκινων διαβόλων" να τον απομακρύνουν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά από κάθε γκέλα, αυτή λήφθηκε μετά την ήττα από την Έβερτον (2-0). Από τη στιγμή που διέρρευσαν οι σκέψεις της ομάδας για απομάκρυνση του Σκωτσέζου τεχνικού δεν χρειάστηκαν περισσότερες από 24 ώρες για να επισημοποιηθεί το "διαζύγιο", δίνοντας τέλος σε μια άκρως αποτυχημένη συνεργασία.
Πλέον στη Γιουνάιτεντ εξετάζουν κάθε περίπτωση προπονητή που πληροί τα κριτήρια για τη δουλειά. Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την προσωρινή λύση του Γκιγκς μέχρι το τέλος της σεζόν και παρουσιάζουν ως νούμερο ένα στη λίστα τον Γιούργκεν Κλοπ της Ντόρτμουντ. Ψηλά στη λίστα είναι και ο Φαν Χάαλ, ενώ η δουλειά των Μπλαν και Σιμεόνε σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπορεί να αγνοηθεί.
"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει πως ο Ντέιβιντ Μόγιες άφησε το σύλλογο. Ο σύλλογος θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για τη σκληρή δουλειά, την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα με την οποία εργάστηκε", αναφέρει χαρακτηριστικά η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο αγγλικός σύλλογος.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code