ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γεωργιάδης... Κυπέλλου

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει συμβάλει ως παίκτης στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2001 και το 2003 ενώ έχει βάλει το λιθαράκι του ως τεχνικός για την παρουσία του ΠΑΟΚ στον φετινό τελικό.
Mε τις... τελευταίες μεγάλες στιγμές του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας έχει ταυτιστεί ο Γιώργος Γεωργιάδης. Για ποιο λόγο; Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" πρωταγωνίστησε στην κατάκτηση των τροπαίων του 2001 και του 2003 ενώ με αυτόν προπονητή, οι "ασπρόμαυροι" κατόρθωσαν να περάσουν στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Ας κάνουμε μια αναδρομή στα... κατορθώματά του.
Το 2001 ο ΠΑΟΚ μάχονταν για τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο "Δικέφαλος" είχε κερδίσει τους "ερυθρόλευκους" με 4-2 στην Ν. Φιλαδέλφεια, με τον Γεωργιάδη να "γράφει" το 3-0 υπέρ των "ασπρόμαυρων" με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και κάπου εκεί να βάζει τέλος στα όνειρα των Πειραιωτών για την κατάκτηση του τίτλου.
Σκόρερ όμως ήταν και στον τελικό με τον Αρη το 2003. Ο Γεωργιάδης ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 1-0 και έτσι ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (όπου έγνε ο αγώνας) "σήκωσε" το τρόπαιο. Μάλιστα πριν από αυτό το ματς, κατά την πορεία των "ασπρόμαυρων" προς τον τελικό ο ίδιος είχε πετύχει αρκετά γκολ σε παιχνίδια που είχαν προηγηθεί. Από το 2003 έλειπε μια διάκριση για τον "Δικέφαλο" στο Κύπελλο καθώς δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί ούτε μια φορά στον τελικό.
Αυτό θα γίνει φέτος (να παίξει στον τελικό δηλαδή ο ΠΑΟΚ) και στον πάγκο της ομάδας θα είναι ο Γεωργιάδης. Ο οποίος σίγουρα θα θέλει να τριτώσει το... καλό όσον αφορά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας μιας και εφόσον κατακτήσει το τρόπαιο ο "Δικέφαλος", για τρίτο συνεχόμενο τίτλο ο ίδιος θα έχει βάλει στην σφραγίδα του.
Τα γκολ του Γεωργιάδη στους τελικούς Κυπέλλου το 2001 και το 2003:
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 4-2

ΠΑΟΚ-Αρης 1-0

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code