ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τζέραρντ: «Θα δώσω όλο μου το είναι»

Ο... 21χρονος Στίβεν Τζέραρντ, όπως χαρακτήρισε ο ίδιος τον εαυτό του, δήλωσε πως στα παιχνίδια που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να φτάσει η Λίβερπουλ στην κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.
«Θεωρώ πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας στην σεζόν. Για τα πρώτα 30-35 λεπτά εξαφανίσαμε τον τίτλο που είχε δοθεί στην Σίτι, ως η καλύτερη ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει τρεις ή τέσσερις φορές.

Νομίζω πως το 2-0 ποτέ δεν αποτελεί σκορ ασφαλείας κόντρα στις μεγάλες ομάδες της λίγκας. Το θέμα είναι να ολοκληρώνουμε το έργο μας, χωρίς να έχει σημασία πως θα το κάνουμε, και ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο τέλος. Το απολαμβάνω, είναι σπουδαίο να παίζεις δίπλα σε τόσο κορυφαίους παίκτες.

Το ταξίδι που είχα όλα τα χρόνια, είχε τα σκαμπανεβάσματά του. Την δεδομένη χρονική στιγμή, λατρεύω κάθε λεπτό αυτής της πορείας. Νιώθω και πάλι 21 παίζοντας δίπλα σε αυτούς τους παίκτες. Ο μήνας που έρχεται ίσως να είναι ο μεγαλύτερος της καριέρας μου και θα δώσω όλο μου το είναι μέσα σε αυτόν» ανέφερε ο «Stevie G», που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στο νέο του ρόλο υπό τις οδηγίες του Μπρένταν Ρότζερς και κατέληξε:

«Ο κόσμος ξεκίνησε να έρχεται στο γήπεδο πολύ νωρίτερα. Μας πήρε περίπου 10-15 λεπτά περισσότερο για να μπούμε μέσα. Είμαι τυχερός, έχω ξαναζήσει τέτοιες στιγμές στο παρελθόν, το 2005-06. Κάποιοι από τους νέους παίκτες της ομάδας έμειναν έκπληκτοι από την ατμόσφαιρα. Θέλουμε να υπάρχει το ίδιο κλίμα και στα εναπομείναντα παιχνίδια στην έδρα μας».

Πηγή : http://www.england365.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code