ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το συγκινητικό γράμμα του Μουρίνιο

Αν και πολλές έχει δεχτεί κριτική για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, ο Ζοσέ Μουρίνιο απέδειξε πως η ανθρώπινη πλευρά του, αυτή που δεν έχει να κάνει με πάγκους, mind games και σκοπιμότητες, είναι άξια θαυμασμού.
Ο θάνατος του 32χρονου ποδοσφαιριστή Σον Κουικένταλ από καρκίνο πριν από λίγες μέρες, συγκίνησε τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Κουικένταλ είχε αγωνιστεί το προηγούμενο καλοκαίρι σε φιλική αναμέτρηση των New York Red Bulls με την Τσέλσι, με τον "Special One" να τον θυμάται ως αντίπαλο, γεγονός που τον έκανε να πάρει το θάρρος και να στείλει γράμμα στην οικογένεια του εκλιπόντος, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του.
Διαβάστε τη συγκινητική πρωτοβουλία του Πορτογάλου τεχνικού.
Διαβάστε την επιστολή του Πορτογάλου τεχνικού:
"Αγαπητέ κύριε και κυρία Κουικένταλ.
Στενοχωρήθηκα βαθιά όταν άκουσα για το χαμό του γιου σας. Μπορώ μόνο να φανταστώ το πένθος ενός γονιού που χάνει το παιδί του και η καρδιά μου βρίσκεται μαζί σας.
Ελπίζω εσείς και η οικογένειά σας να βρουν τεράστια δύναμη μέσα από τις κοινές αναμνήσεις από τη ζωή του Σον σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αλλά και στο μέλλον.
Η ποδοσφαιρική οικογένεια έχασε έναν σπουδαίο νεαρό άνδρα και οι σκέψεις όλων στην Τσέλσι είναι σε εσάς, στην οικογένειά σας και στους φίλους του Σον.
Με μεγάλη συμπόνοια. Δικός σας ειλικρινά, Ζοζέ Μουρίνιο".
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code