ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι Ρουμάνοι : Η ΑΕΚ έχει οπαδούς... Τσάμπιονς Λιγκ!!

Τα ρουμάνικα Μ.Μ.Ε. αναφέρθηκαν με θαυμασμό για τη χορογραφία που ετοίμασαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στο ματς με τον Αστέρα Βάρης με αφορμή τα 90α γενέθλια του συλλόγου.
Με οπαδούς... Τσάμπιονς Λιγκ παρομοίασε αυτούς της ΑΕΚ η ρουμάνικη ιστοσελίδα www.sport.ro! Αυτό ακριβώς αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας για την χορογραφία που ετοίμασαν οι «Ενωσίτες» στο πέταλο στον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ:

«Αυτό είναι πάθος! Η ΑΕΚ παίζει στην Γ΄ Εθνική της Ελλάδας, αλλά οι οπαδοί της είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ». Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής: «Μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις τα προηγούμενα χρόνια, η ΑΕΚ, κατέληξε να παίζει στην τρίτη κατηγορία. Τον Ιούνιο του 2013 αποφασίστηκε ο υποβιβασμός της λόγω οικονομικών προβλημάτων. Τελικά, ο σύλλογος μετατράπηκε σε ερασιτεχνικός και γι' αυτό πήγε κατευθείαν στην τρίτη κατηγορία. Η ΑΕΚ αναδιοργανώθηκε κα σύντομα θα είναι ξανά επαγγελματική, με στόχο την άνοδο. Παρ' όλα όσα έγιναν, ακόμη παίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο, έχοντας μεγάλο αριθμό οπαδών σε κάθε παιχνίδι. Στο τελευταίο ματς, τη ημέρα που η ΑΕΚ έκλεισε τα 90 χρόνια της, οργάνωσαν μια πανέμορφη χορογραφία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code