ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μίτσελ: "Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο"

Ο Μίτσελ μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας την αισιοδοξία και την ελπίδα του ότι τα καλύτερα έρχονται. Επανέλαβε δε πως θέλει κάποια μέρα να επιστρέψει στη Ρεάλ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ στην "El Mundo Deportivo":

Για τις επιτυχίες με τον Ολυμπιακό: "Ήταν μια πρόωρη γέννα, αλλά το παιδί βγήκε μια χαρά. Η γέννα δεν ήταν δύσκολη. Έχω την τύχη να βρίσκομαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, που όμως δεν είναι πολύ γνωστός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι να τον κάνουμε λίγο περισσότερο γνωστό και να πετύχουμε κάτι. Πάντα θέλω να είμαι ανταγωνιστικός και κάθε πρωί σηκώνομαι με την ελπίδα ότι τα καλύτερα έρχονται. Είμαι αισιόδοξος, τυχερός και πάντα πιστεύω πως μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο".

Για τον τρόπο δουλειάς του: "Η μέθοδος της δουλειάς αλλάζει. Είμαι σε άλλη χώρα, σε άλλη ομάδα, με διαφορετική ιδιοσυγκρασία. Έπρεπε να προσαρμοστώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ήμουν σε διαρκή εγρήγορση. Για να είσαι ένας σύγχρονος προπονητής πρέπει να διαχειρίζεσαι σωστά τους ανθρώπινους πόρους. Λατρεύω αυτό το κομμάτι".

Για το αν συμφωνεί με τον Αντσελότι ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι δύσκολο είναι να δώσεις κίνητρο σε παίκτες που δεν μιλάς τη γλώσσα τους: "Μεγάλη αλήθεια. Συμβαίνει και σε μένα. Έχουμε στην ομάδα παίκτες από 16 διαφορετικές χώρες. Μιλάω ισπανικά και αγγλικά. Αν δεν με καταλαβαίνουν, απευθύνομαι στον Ρομπέρτο, που τον αποκαλούν μικρό μου "Μου" (σ.σ. Μουρίνιο)".

Για τις φιλοδοξίες του: "Θέλω να κάνω ένα βήμα κάθε φορά. Θα ήθελα πολύ κάποια μέρα να επιστρέψω στη Μαδρίτη και να προπονήσω τη Ρεάλ. Προετοιμάζομαι γι’ αυτό και γι’ αυτό προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά. Θα νιώσω πολύ καλά αν μια μέρα με πάρουν τηλέφωνο. Και θα απαντήσω "ναι", δεν ζω μόνο για τη νίκη, αλλά και για να ανταγωνίζομαι απέναντι στην ήττα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code