ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χωρίς γκολ από το 2011...

Ο ΠΑΟΚ έχει να σκοράρει αρκετό καιρό στο στάδιο "Γεώργιος Καραισκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό και τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο ήταν στις 02/10/11.
Ο ΠΑΟΚ το απόγευμα (2/4, 19.00) θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό προκειμένου στον επαναληπτικό της Τούμπας να είναι ευκολότερα τα πράγματα γι' αυτόν. Φυσικά το καλύτερο για τον "Δικέφαλο" είναι να μην ηττηθεί και αν μπορέσει, να πετύχει τέρμα ή τέρματα. Οσον αφορά αυτό το τελευταίο (δηλαδή να σκοράρει ο ΠΑΟΚ), πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως οι "ασπρόμαυροι" έχουν μείνει "άσφαιροι" εδώ και 2,5 χρόνια στο στάδιο "Γεώργιος Καραισκάκης.

Συγκεκριμένα η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ σκόραρε στο "σπίτι" των "ερυθρόλευκων" ήταν στις 02/10/11, όταν γνώρισε την ήττα σε αγώνα πρωταθλήματος με σκορ 2-1. Ο Μπαλάφας είχε δώσει το προβάδισμα στον "Δικέφαλο" στο 25' (0-1) αλλά οι "ερυθρόλευκοι" γρήγορα "απάντησαν" με τέρματα των Φουστέρ (35') και Τζιμπούρ (42').

Από εκείνο το ματς ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοράρει ξανά στην έδρα του Ολυμπιακού καθώς στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν, έμεινε στο... μηδέν. Για την σεζόν 2012/13 ο "Δικέφαλος" ήρθε ισόπαλος με 0-0 (για το πρωτάθλημα) ενώ την φετινή αγωνιστική χρονιά έχασε με 4-0 (για το πρωτάθλημα). Στον σημερινό αγώνα σίγουρα ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει τέλος στην επιθετική αφλογιστία που έχει στο "σπίτι" των "ερυθρόλευκων"...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code