ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Αγόρι μου εσύ είσαι ο παικταράς"!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζούσε έντονα κάθε στιγμή του αγώνα απέναντι στον Ηρόδοτο. Πετάχτηκε στην γκολάρα του "παικταρά" Πλατέλλα, ξαναπετάχτηκε στο δοκάρι του και δυσανασχέτησε με τα δύο χαμένα πέναλτι. Και στο τέλος έστειλε το μήνυμά του στα αποδυτήρια.

Σε  αναμμένα κάρβουνα καθόταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς κόντρα στον Ηρόδοτο. Έζησε έντονα την κάθε στιγμή, δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας και γι’ αυτό και στο τέλος του αγώνα δεν άφησε τα πράγματα στην τύχη τους, παρά προτίμησε να πραγματοποιήσει μία... επίσκεψη στα αποδυτήρια για να τα πει με τους Δέλλα και Μπάγεβιτς.

Σπάνια απουσιάζει από ματς της ΑΕΚ, ειδικά εντός έδρας και πάντοτε ζει το κάθε παιχνίδι με ξεχωριστό τρόπο, όπως όλοι οι άλλοι στο γήπεδο, όπως ένας οπαδός. Παρακολούθησε το ματς της Ένωσης με τον Ηρόδοτο από το κεντρικό μπουθ του ΟΑΚΑ και έζησε με έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις την κάθε στιγμή, ενώ αδημονούσε για το γκολ της λύτρωσης αφού η αναμέτρηση μέχρι τα τελευταία λεπτά φαινόταν ότι θα λήξει ισόπαλη.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Τίγρης εξωτερίκευσε τα συναισθήματα του , πόσω μάλλον όταν έβλεπε την ΑΕΚ να χάνει το ένα πέναλτι παίσω από το άλλο. Πετάχτηκε από τη θέση του και φώναξε δυνατά στο γκολ του Πλατέλλα, το ίδιο έκανε και λίγο αργότερα στο δοκάρι του νεαρού φωνάζοντας «εσύ αγόρι μου είσαι ο παικταράς», ενώ δεν έκρυψε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι η Ένωση παρουσιάζει εφέτος τέτοια τραγικά ποσοστά από την άσπρη βούλα.

Η χθεσινή εμφάνιση του Δικεφάλου δεν άφησε ικανοποιημένο τον Μελισσανίδη, ο οποίος έχει βρεθεί στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετρημένες στα δάχτυλα φορές. Το έκανε ωστόσο εχθές, θυμίζοντας ότι δεν θα χαριστεί σε κανέναν, ειδικά όταν ο κόσμος δυσαρεστείται κάτι που φάνηκε έντονα χθες στο γήπεδο, όταν οι οπαδοί αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές τη στιγμή που οι ίδιοι έδιναν το είναι τους για εκείνους.

Αργότερα, στην εκδήλωση της «Original 21» στο νυχτερικό κέντρο που εργάζεται ο ΑΕΚτζής τραγουδιστής Πάνος Κιάμος, ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ είδε τους οργναωμένους φίλαθλους της Ένωσης να έχουν μεριμνήσει για το δώρο του για τα προχθεσινά γενέθλιά του. Συγκεκριμένα, οι Original έκαναν μια τούρτα έκπληξη δώρο στο Δημήτρη Μελισσανίδη και όλοι μαζί στο μαγαζί του τραγούδησαν τα χρόνια πολλά...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code